SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Au rămas 4! Şi toţi 4 sînt englezi » Semifinale de foc la Masters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 11:15

Aseară s-au aflat şi ultimii doi semifinalişti de la cel mai echilibrat turneu din snooker. Judd Trump şi Stuart Bingham s-au alăturat lui Ronnie O'Sullivan şi Barry Hawkins în semifinalele Mastersului, ceea ce înseamnă că toţi cei 4 jucători sînt din Anglia.

Judd Trump l-a învins pe Neil Robertson într-un meci extraordinar, încheiat chiar în joc decisiv. Englezul a reuşit nu mai puţin de 4 breakuri de peste 100 de puncte, inclusiv unul în ultimul frame al meciului. Nici Robertson nu s-a lăsat mai prejos, şi el cu două breakuri mari.

Aseară, şi Stuart Bingham s-a calificat în semifinale. Campionul mondial l-a învins pe John Higgins într-un meci cu multe greşeli de ambele părţi. Bingham a fost mult mai bun şi şi-a asigurat un meci cu Ronnie O'Sullivan în această seară, de la 21:00, într-o reeditare a sfertului de finală de la Crucible din 2015.

Prima semifinală dintre Judd Trump şi Barry Hawkins este programată de la 15:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează