SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

Cerere în căsătorie inedită » Patinatorul Jian Tong i-a oferit inelul partenerei sale, Qing Pang, pe gheaţă

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 15:44

Jian Tong şi-a cerut în căsătorie partenera Qing Pang, duminică, pe patinoarul din Shanghai, în cadrul unei gale demonstrative.


Chinezul s-a pus în genunchi pe gheaţă, în faţa lui Qing Pang, şi a cerut-o în căsătorie, oferindu-i trandafiri roşii şi un inel, în faţa a cîteva mii de spectatori.


Qing Pang şi Jian Tong, ambii în vîrstă de 31 de ani, şi-au oficializat relaţia după Jocurile Olimpice din 2010, de la Vancouver (Canada), cînd au cucerit medalia de argint, la perechi.

"Înainte de Jocurile Olimpice de iarnă visul meu era să cîştig o medalie, acum visul meu este să fiu alături de tine mereu", i-a spus Tong viitoarei soţii care plîngea.

"La un moment dat nu mai vedeam nimic, apoi am fost extrem de fericită. Mulţumesc, Tong, mi-ai făcut o propunere minunată. Nu mă aşteptam la aşa ceva pînă în momentul în care am văzut trandafirii", a declarat Qing Pang, care patinează alături de partenerul său de 18 ani.

Jiang Tong şi Qing Pang, campioni mondial 2010 la perechi, au ocupat locul trei la CM-2011, din aprilie, de la Moscova. Ei au fost campioni mondiali şi în 2006, la Calgary (Canada).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează