SPORTURI  »  ALTELE  »  PREȘEDINȚIE

Cozmin Gușă întră în sport! Va candida pentru președinția unei Federații importante

FOTO: huff.ro
FOTO: huff.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 09:16

Cozmin Gușă, consultant politic și co-proprietar la Realitatea TV, va candida la finalul lunii februarie pentru președinția Federației Române de Judo.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Dorin Chioțea, pe pagina lui de Facebook. Acesta a dezvăluit că Gușă și-a anunțat intenția vinerea trecută, în cadrul unui seminar cu arbitrii și antrenorii FRJ.

În plus, potrivit sursei citate, se pare că Gușă va avea susținerea lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Alegerile vor avea loc pe 20 februarie, iar pentru funcția de președinte ar urma să mai candideze antrenorul Florin Bercean și fostul sportiv Nicolae Trașcă. Actualul președinte este Florin Daniel Lascău.

Gușă, 46 de ani, a fost deputat, jurnalist și actual analist geopolitic și patron media. Acesta este pasionat de judo, iar fiul lui Andrei Gușă, 19 ani, este campion național.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  01 Februarie 2017, 14:25

Si la Federatia Romana de Baschet sa candideze Sebastian Ghita...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează