SPORTURI  »  ALTELE  »  DANS SPORTIV

Cupa Europeană la Dans Sportiv, prima dată în România

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 martie 2011 15:37

România a găzduit, în premieră, Cupa Europeană la Dans Sportiv, competiţie organizată sub egida International Dance Sport Federation. 21 de perechi din tot atîtea ţări, inclusiv România, au încîntat publicul prezent în Sala Polivalentă din Târgu Mureş pe 5 şi 6 martie.

România a fost reprezentată de campionii naţionali, perechea româno-poloneză Cojoc Rareş/Kapral Katarzyna (loc 25 mondial), cei doi s-au clasat pe locul trei. O altă pereche mixtă româno-poloneză, Sergiu Rusu/Dorota Makar (loc 18 mondial), care a reprezentat Polonia, s-a clasat pe poziţia a patra. Cîştigătoarea de necontestat a fost perechea italiană Marco Cavallaro/Joanne Clifton (locul 7 mondial) (foto).

Tot în perioada 5-6 martie, a avut loc şi a XIX-a ediţie a Campionatului Naţional de Dans Sportiv, care a avut loc la Sala Polivalentă din Târgu Mureş. Sute dintre cei mai buni dansatori ai României s-au întrecut pentru un loc pe podium atît la categoria latino cît şi la standard. Secţiunea standard a fost cîştigată, pentru a 11-a oară, de perechea formată din Cojoc Rareş şi Kapral Katarzyna (Polonia), iar la secţiunea latino s-au impus Sergiu Luca / Maria Arces.

Cel mai important concurs de dans sportiv din sud-estul Europei, Dance Masters Bucureşti, va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2011.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează