SPORTURI  »  ALTELE  »  FINALA K1 DE LA TOKYO, AZI, 9:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Daniel Ghiţă, învins în extraround de Saki! Alistair Overeem a cîştigat piramida K1!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Daniel Ghiţă, primul luptător de K1 din România care a participat în finala de la Tokyo, a fost eliminat încă din faza sferturilor de finală.

 

Românul a fost învins de turcul Gokhan Saki, la puncte, decizia fiind luată de arbitrii după desfăşurarea unei runde suplimentare.

 

 

FINALA

Alistair Overeem - Peter Aerts // Alistair Overeem este noul campion al K1. Olandezul în vîrstă de 30 de ani l-a învins în prima repriză pe triplul campion Peter Aerts.

PROGRAM SEMIFINALE

Alistair Overeem
- Gokhan Saki // Finală 100% olandeză la Yokohama. Overeem l-a învins pe turcul Saki, cel care l-a eliminat pe Ghiţă în sferturile de finală. Deşi turcul a rezistat foarte bine în primele două runde, olandezul a revenit în ultimele trei minute şi s-a impus la puncte după decizia luată de arbitrii.

Semmy Schilt - Peter Aerts // Confruntarea dintre cei doi olandezi a fost cîştigată de veteranul Aerts care s-a impus la puncte, reuşind să obţină o victorie importantă în faţa deţinătorului trofeului.

UPDATE 11:14// Începe cea de-a patra confruntare din piramida de la Tokyo. Alistair Overeem luptă împotriva lui Tyrone Spong. Olandezul s-a impus în faţa adversarului său şi îl va împotriva lui Gokhan Saki, în semifinale.

UPDATE 11:00// După o luptă crîncenă, care a ajuns la repriză suplimentară, arbitrii au decis că Gokhan Saki este cîştigătorul confuntării cu românul Daniel Ghiţă.

UPDATE 10:34// Urmează cel mai important meci al galei pentru români! Daniel Ghiţă luptă împotriva lui Gokhan Saki

Prima repriză a fost dominată de român care a fost mult mai ofensiv, însă judecătorii au decis că runda s-a încheiat la egalitate. Ghiţă îl pune la pămînt pe adversarul său, însă adversarul său s-a ridicat. Judecătorii au decis să se dispute o rundă suplimentară pentru a decide cîştigătorul.

UPDATE 10:12// În cea de-a doua partidă, Semmy Schilt, cvadruplul campion, îl va avea pe adversar pe Kyotaro (Keijiro Maeda). Olandezul s-a impus la puncte în faţa reprezentantului gazdelor şi îl va înfrunta pentru un loc în finală pe compatriotul său, Aerts.

UPDATE 10:00// Încep partidele din piramidă! În prima luptă, Mighty Mo îl înfruntă pe Peter Aerts. Aerts l-a pus la podea încă din prima rundă pe american, însă Mighty Mo s-a ridicat înainte de a se încheiat meciul. Olandezul l-a lovit încă o dată pe Mo şi a reuşit pentru a doua oară să-l pună la pămînt. Peter Aerts cîştigă prin KO şi se califică în semifinale!

UPDATE 09:47//Confruntarea dintre Teixeira şi Zimmerman a început. Brazilianul atacă mai mult în încercarea de a obţine victoria înainte de finalul timpului regulamentar. Deşi nu a reuşit să facă KO, Teixeira l-a învins pe adversarul său, la puncte.

UPDATE 09:36// Primul luptă a competiţiei va fi un meci de rezervă care îi va aduce faţă în faţă pe Ewerton Teixeira şi pe Errol Zimmerman

UPDATE 09:27// Gala de la Tokyo a început cu festivitatea de deschidere în care au fost prezentaţi cei 8 concurenţi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
gsp2
gsp2  •  12 Decembrie 2010, 22:24

Daca sunteti satul de scandaluri si alte porcarii din lumea fotbalului,va astept cu stiri si noutati din lumea rugbyului la adres ://badaradrianeugen w*o*rd*prees com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * ) Si nu uitati Rugby-ul inseamna respect in primul rand. Si puteti vedea ce e in "oraselul lui Adi" ://badaradrian bl*og*sp*ot com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * )

leonv
leonv  •  12 Decembrie 2010, 21:08

Rusine moderatorului care imi sterge comentariul o sa te stresez toata noaptea!

ucv1948
ucv1948  •  12 Decembrie 2010, 16:36

George Topârceanu Câţi ca voi! Sus, pe gardul dinspre vie, O găină cenuşie Şi-un cocoş împintenat S-au suit şi stau la sfat: - Ia te uită, mă rog ţie, Cât de sus ne-am înălţat!... Şi deodată, cu glas mare, Începură amândoi, Să cotcodăcească-n soare: - Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!... Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!... Dar de sus, din corcoduş, Pitulându-se-ntre foi, Mititel şi jucăuş, Le-a răspuns un piţigoi: - Câţi-ca-voi! Câţi-ca-voi!...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează