SPORTURI  »  ALTELE  »  FIFA 17

De necrezut! Meciurile din FIFA 17 se vor putea urmări la TV » Care este televiziunea care va trasmite aceste partide inedite!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 24 februarie 2017 11:18

Meciurile virtuale din FIFA 2017 vor fi difuzate pentru prima oară în istorie, după ce postul britanic de televiziune BT Sport a achiziționat drepturile de televizare.

Aceștia vor transmite fiecare finală din ultimele patru din acest sezon ale EA FIFA Majors Ultimate Team Championship Series. Câștigătorul va lua un premiu constând în 130.000 de lire sterline în timp ce finalistul va obține 65.000 de lire sterline.

Finala regională din America de Nord va avea loc la Vancouver pe 8 aprilie, urmată de finala regională din zona Asia-Pacific, în Singapore, la 22 aprilie si cea regională europeană de la Madrid pe 6 mai, urmând ca Turneul FIFA 17 Ultimate Team Championship care va reuni câștigătorii finalelor regionale să se dispute în 20-21 mai la Berlin.

"Acesta este incă un alt exemplu de inovație al BT Sport. Competiția de jocuri de fotbal interactiv este o industrie în creștere rapidă și sunt încântat că BT Sport este acum capabil să-l difuzeze pentru prima dată în Marea Britanie", a declarat Simon Green, unul dintre conducătorii BT Sport.

"Suntem încântați să fim parteneri cu BT Sport în a face competițiile EA Sports FIFA mai interesante. EA Sports FIFA este cel mai popular joc video în Marea Britanie, disponibil în întreaga țara astfel că vom dezvolta această industrie" a afirmat și Todd Sitrin, senior vicepreședinte și director general al diviziei de jocuri competitive EA.

FIFA 2017 a fost lansat în 27 Septembrie 2016 în America de Nord și în 29 Septembrie 2016 în restul lumii.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează