SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA BUTE

UPDATE Plasată în arest la domiciliu de ÎCCJ, Udrea a plecat acasă și și-a cerut scuze la poarta închisorii: "Îi mulțumesc domnului Băsescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 12:20

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi s-o trimită pe Elena Udrea acasă, după ce i-a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia e definitivă, informează hotnews.

14:15

UPDATE / Elena Udrea a părăsit arestul Penitenciarului Tîrgșor, iar la ieșirea din acesta a oferit declarații jurnaliștilor prezenți:

"Îmi cer scuze familiei și prietenilor pentru că i-am făcut să sufere. Faptul că am putut să ies azi pe această poartă arată că justiţia are o şansă, există profesionişti, oameni curajosi, corecţi care pot face ca justiţia să fie dreaptă. Îi mulțumesc și domnului Traian Băsescu pentru că a avut încredere în mine".

Știrea inițială

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pentru acte de corupție în dosarul " Gala Bute" pe 21 aprilie.

Ea e acuzată de săvîrșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
rangers94
rangers94  •  08 Mai 2015, 07:14
Postat de kossu pe 07 Mai 2015, 13:35

Ei, hai, nu mai exagera și tu acum... Înțeleg cam ce ai vrea să spui, dar nu ai dreptate în cazul ăsta particular. Ăla care a furat găina mănâncă pușcăria doar după proces, dacă e găsit vinovat (n-am auzit să fie trimis vreun găinar la penitenciar înainte de proces). Udrea nu a fost încă găsită vinovată de vreo instanță de judecată. Stai liniștit că, după cum arată probatoriul, după proces, nu va mai sta să se uite la televizor de acasă, tot la Târgșor ajunge. Atâta doar că mie mi se pare aiurea-n tramvai să înfunzi pușcăriile cu persoane necondamnate încă (pentru fapte fără violență), în condițiile în care oricum penitenciarele sunt arhipline, iar în plus, la o surpriză (dacă te achită la proces), mai riști și să plătești o groază de bani despăgubire că l-ai ținut pe ăla „nevinovat” la brutărie. Să plătești - adică tu și eu, că-ți dai seama că despăgubirile astea din buzunarul nostru zboară.

*** sunteti Doamne . Chiar va meritati soarta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Mai 2015, 20:04

O tara de ***.saracia la puscarie si tinuti cu 2000 lei intretinere pe luna fara sa produca nimic iar tradatorii de tara si neam.cei care fac si au facut genocid si au delapidat tara de multe milliarde de € stau la tv.am asteptat ca macar dumnezu sal pdepseasca pe iliescu .dar nimic.sunt suparat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  07 Mai 2015, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează