SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIBUNA ZERO

Dezvăluire frapantă făcută de ministrul Tineretului şi Sportului: "Săptămâna trecută, un director mi-a spus că «Ne-am premiat noi» cu banii pentru sportivi"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 21:26

Prezent în emisiunea Tribuna Zero, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a dezvăluit un moment frapant din culise.

...despre Campionatul European din 2020: "Premiem performanţa. Ne-am stabilit clar 10 ramuri olimpice, cele care ne-au adus mândrie şi prestigiu. Venim cu un master-plan de investiţii. Nu este foare uşor să îl facem. Avem angajamentul faţă de UEFA că terminăm cele 4 stadioane până în 2020. Nu au început încă lucrările. Anul viitor o să facem din asta o prioritate. Mai aveam un proiect prin care să construim în fiecare judeţ câte un stadion".

...despre problemele sportului românesc: "Se investesc enorm de mulţi bani. Bugetul MTS este undeva în jurul valorii de 400 de milioane de lei. Dar nu există eficienţă. Toţi banii ajung unde trebuie? A venit un director acum o săptămâni şi mi-a cerut bani să premieze sportivii de la club. I-am zis că doar le dădusem suma necesară. Răspunsul lui a fost că «Ne-am premiat noi». Am făcut audieri la toate cluburile. Avem secţii unde avem mai mulţi antrenori decât sportivi. Sunt ramuri unde nu avem eficacitate".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1582385585396402
Nicolae Doroftei  •  19 Decembrie 2017, 09:48

Are dreptate Ray51! Altfel ne vom face de ras fata de UEFA! Important este sa gasim constructori seriosi si competenti si sa nu se "sifoneze" banii!

ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 09:34

Lasa proiectul cu judetul, faceti cele 4 stadioane pentru 2020. Terminati odata ceva in tara asta! Semintie de 'vanduti' banului...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează