SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Dezvăluire terifiantă făcută de Ronda Rousey: "Anul trecut am vrut să mă sinucid"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 19:27

Ronda Rousey este cea mai cunoscută luptătoare din UFC, fiind neînvinsă până la lupta cu Holly Holm din noiembrie anul trecut.

Deşi era cotată cu şanse mici, Holm a făcut-o KO pe Rousey, totul fiind un şoc pentru toţi fanii din MMA. Rousey a întârziat să apară în presă după acea înfrângere, mai ales că a suferit şi o ruptură de mandibulă după lovitura incredibilă de picior a lui Holm.

A făcut-o azi, la The Ellen DeGeneres Show, iar Ronda a făcut o dezvăluire terifiantă:

"Pur şi simplu stăteam şi mă gândeam să mă sinucid şi chiar în secunda aia îmi spun: «Sunt un nimic, ce să fac acum, nimănui nu-i mai pasă de mine fără asta».

Să fiu sinceră, am ridicat capul din pământ şi l-am văzut pe Travis şi m-am gândit că trebuie să am copii cu el, trebuie să rămân în viaţă".

Rousey vrea revanşa cu Holly Holm, dar sunt şanse extrem de mici s-o aibă în această vară, ci, cel mai probabil, abia în finalul lui 2016.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mplttev
mplttev  •  16 Februarie 2016, 23:30

M-aș lupta și eu puțin cu fata asta.

bogat
bogat  •  16 Februarie 2016, 21:45

Hahahaha 'Dezvaluire terifianta a Rondey Eousey' Pe ea o cheama Ronda Rousey. Daca vreti sa 'o articulati' in romana, atunci corect este 'Dezvaluire terifianta a Rondei Rousey' Dar suna prost si atunci varianta recomandata in romana este ceva de genul 'Dezvaluire terifianta facuta de Ronda Rousey' Nu mai spun ca 'terifiant' e un termen exagerat in context, dar titlologia tabloida sa traiasca.

endervisa
endervisa  •  16 Februarie 2016, 20:33

ceva de genul... "muschii mei minte nu are"...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close