SPORTURI  »  ALTELE  »  CULTURISM

Doi români, campioni mondiali la Culturism și Fitness » Ministrul Tineretului și Sportului i-a premiat pe câștigători

Horia Șchiopu // FOTO: facebook.com/cmbistrita201
Horia Șchiopu // FOTO: facebook.com/cmbistrita201

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 16:22

Bistrița a găzduit în premieră întrecerile Campionatului Mondial de Culturism și Fitness la care au participat peste 500 de sportivi.

Primul campionat mondial de culturism și fitness găzduit de România a avut loc week-endul trecut la Bistrița. Peste 500 de sportivi din 56 de țări au participat la concursul de "bodybuilding", în prezența președintelui Federației Internaționale de Culturism și Fitness (IFBB), Rafael Santonja. 

"A fost o onoare și o bucurie să ne reunim cu toții la Bistrița pentru o sărbătoare a prieteniei și sportului. Bodybuilding este un stil de viață și un sport. Am urmărit cei mai buni competitori ai culturismului și fitness-ului de pe cinci continente", a declarat președintele Rafael Santonja. 

Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului din România a participat și el la întreceri duminică. El i-a premiat și pe cei doi români care au câștigat titlul mondial.

Lucian Popa (22 ani), legitimat la CSM Iași, a obținut aurul mondial la categoria Junior Men´s Fitness 16-23 de ani, iar Horia Șchiopu (21 ani), a câștigat la categoria Men's Physique up to 178 cm.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
397827987412584
Terra Cota  •  12 August 2018, 13:00

Stie cineva cand se inaugureaza *** ? Merci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează