SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIU

Echipa de scrimă a României, premiată de prim-ministrul Sorin Grindeanu la Gala News.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 09:29

Echipa României de scrimă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost premiată luni seară la Gala agenției de presă News.ro, care a sărbătorit un an de la înființare. 

Premierul Sorin Grindeanu a fost cel care a înmânat distincția pentru "Performanţă şi spirit de echipă" Anei Maria Popescu, Simonei Gherman, Simonei Pop şi Loredanei Dinu. 

 "Premiul pentru «Performanţă şi spirit de echipă» a fost acordat echipei feminine de spadă a României - Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu -, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Au continuat tradiţia în sportul nobleţei şi onoarei şi au scris o nouă pagină în istoria participării olimpice româneşti. În ciuda tuturor greutăţilor, au crezut în izbândă până la sfârşit şi au reuşit să aducă bucuria deplină în inimile românilor de pretutindeni.

Din păcate, au fost singurele care au pus culoarea strălucitoare a aurului pe cenuşiul tot mai pronunţat al performanţelor sportive tricolore" se arată pe site-ul news.ro

Lista completă a câștigătorilor poate fi citită pe news.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează