SPORTURI  »  ALTELE  »  INVESTIȚIE

EXCLUSIV FOTO Giuleștiul sub buldozere și picamăre! » Cum arată macheta noului proiect

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 00:06

În fiecare zi se lucrează la foc continuu în Grant, acolo unde au început demolările. Până să se apuce de lucrările de modernizare a stadionului, muncitorii au băgat vechiul bazin de polo sub buldozere și picamăre.

Oficialii Clubului Sportiv se chinuiesc de 6 ani să pună la pământ ruina de lângă arenă. Acolo va fi construit un nou bazin de polo pentru competiţii interne. Lucrările de demolare și de construcție costă un milion de euro, bani în totalitate de la CNI.

Mai multe detalii + macheta noului proiect, doar în zori la chioșcuri sau online - AICI - după ora 00:00, în Gazeta Digitală!

Tot în ziarul de azi exclusiv print:

Record + profit considerabil pentru steliști la primul meci sub denumirea FCSB

INTERVIU. Camora dezvăluie motivele pentru care transferul lui la FCSB a picat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 Aprilie 2017, 10:56

Sper sa renasca si RAPIDUL !

digei
digei  •  05 Aprilie 2017, 10:53

Acolo trebuia chemat sanepidul sa dezinfecteze locul mai intai,nu exista c onstructie mai toxica decat zidurile acestui Giulesti.Tineti-va geamurile inchise pe o raza de 1 km !

tipsy
tipsy  •  05 Aprilie 2017, 10:16

Hai si cu Arcul cat mai repede, ca ala e singurul de care chiar e nevoie si e si fezabil

Vezi toate comentariile (12)
Comentează