SPORTURI  »  ALTELE  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Scandal la Dinamo! "Hoții, cumetrii, amantlâcuri" » Dezvăluiri despre concursul organizat de club + o scrisoare manifest către ministrul de interne

Victoria Manea e decisă să meargă până la capăt pentru a demonstra neregulile grave de la concurs
Victoria Manea e decisă să meargă până la capăt pentru a demonstra neregulile grave de la concurs

Articol de - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:24

La mijlocul lunii martie, Clubul Sportiv Dinamo a organizat concurs pentru ocuparea unui post în sectorul financiar. Una dintre candidate, Victoria Manea, 25 de ani, acuză măsluirea examenului.

Evenimentele tulburi nu se mai încheie în curtea lui CS Dinamo, unde pare să fie însă un teritoriu intangibil, cu reacții zero din partea conducerii Ministerului de Interne, care finanțează clubul:

  • contractul cu compania lui Nicolae Badea pentru complexul din Ștefan cel Mare n-a putut fi reziliat pentru a se construi noul stadion în vederea Euro 2020; 
  • fosta președintă Liliana Gafencu a fost pusă intempestiv pe liber, cu numai câteva săptămâni înainte de a-și termina interimatul, fără explicații plauzibile;
  • concursul pentru noul șef al clubului a fost anulat după ce unicul candidat, George Cosac, nu s-a mai prezentat la examen din motive cețoase;
  • părinții copiilor de la baschet juniori, campioni naționali, au ieșit recent cu o scrisoare deschisă, acuzându-l pe vicepreședintele Marian Ștefan de administrare frauduloasă pe segmentul respectiv.

Memoriu în atenția ministrului Carmen Dan

Ultimul episod vine dinspre departamentul financiar al CS Dinamo, unde, în perioada 14-20 martie, s-a desfășurat concurs pentru ocuparea unui post. S-au înscris patru persoane, iar câștigătoare a ieșit Alexandra Dulugeac, o tânără originară din Pitești.

Printre participante s-a numărat însă și Victoria Manea, soția unuia dintre șoferii de la CS Dinamo și colaboratoare a clubului în ultimele luni, pe sectorul de contabilitate.

Revoltată de felul în care s-a desfășurat concursul, femeia a decis să facă publice toate detaliile operațiunii, trimise printr-un memoriu inclusiv în atenția ministrului Carmen Dan. Ce acuză Victoria Manea?

Iată textul integral al scrisorii:

"Doamnă ministru,

Vă scriu în speranța că dumneavoastră poate puteți schimba ceva. Măcar viitorul. Nu neapărat speța mea, pe care o voi relata în rândurile de mai jos. Ci efectiv să schimbați mentalitatea, hoțiile care dăinuie necontenit în acest club. Trăim într-o lume unde hoțiile, cumetriile, amantlâcurile au rol de clișeu. Au rol de viață normală în viziunea lor, a celor care le fac.

Acum câteva zile am concurat pentru un post în structura de financiar a clubului. Menționez că sunt mama a doi copii minunați. Copii pe care i-am neglijat în ultima lună învățând în fiecare zi până în zori, sperând că voi realiza ceva pentru viitorul meu și al familiei mele. Am crezut, am sperat și am învățat. Așa am fost educată de părinții mei. Din păcate, totul a fost în zadar. Și vă scriu aceste rânduri nu pentru a-mi rezolva mie problema, o fac pentru că zbuciumul sufletului nu-mi dă pace. O fac pentru că nu vreau să se mai întâmple asta și pentru viitorii candidați la alte funcții din organigrama clubului.

Așadar, voi relata ce s-a întâmplat. Personaje principale sunt contabilul clubului, Ghiță, și vecina de peste gard sau candidata pe funcție Dulugeac Alexandra Ioana. Numiți-o cum vreți. Personajul secundar... eu, muritorul de rând.

Începem cu proba medicală sau, mai exact, vizita medicală. Aflându-mă la policlinică pentru a efectua vizita medicală, observ mașina structurii de financiar, care fusese să încaseze banii de la trezorerie, că parchează în fața policlinicii. Din mașină, cine credeți că iese? Doamna candidată pe funcția pe care candidez și eu... dânsa nefiind încadrată în cadrul clubului sau în organigrama MAI. Lăsând la o parte faptul că se încalcă orice regulă a eticii, a moralității, pentru că dânsa concura pe un post, eu vă întreb, doamna ministru....CARE ESTE TRAIECTORIA LEGALĂ SAU, MAI BINE SPUS, ITINERARIUL DE DEPLASARE A MAȘINII CARE ÎNCASEAZĂ BANII DE LA TREZORERIE. Din acel moment, mi-am dat seama că se întâmplă ceva. A fost prima mea suspiciune.

După efectuarea vizitei medicale am ajuns acasă cu acea stare a celui învins. Însă credința creșterii și educației pe care am avut-o mi-a dat putere. A venit însă ziua examenului. Practic. Examen filmat. Examen cu o desfășurare desprinsă din filmele cu Mafia. În timpul examenului, contabilul șef, văzând că vecina sau candidata "preferată" nu se descurcă la completarea în scris a unei facturi, a oprit filmarea și s-a dus la ea și i-a spus unde a greșit, aceasta din urmă modificând ce a greșit. În văzul tuturor. Fără pic de rușine față de NOI, CEI CARE AM ÎNVĂȚAT. A doua suspiciune. În cadrul aceluiași examen, doamna Pieleanu Aurelia Elena, membră în comisia de examinare, a facut același lucru ca și dl. contabil șef Ghiță Iulian. De altfel, după această inginerie ipocrită făcută de acești doi "examinatori", una dintre candidate nu s-a mai prezentat la proba scrisă, considerând că nu mai are de ce, având în vedere că a văzut ce s-a petrecut în sală.

Urmează proba scrisă... proba cu 45 de întrebări. Întrebări care nu au avut legătură cu tematica și bibliografia pentru examen, ci cu calculatorul domnului Ghiță Iulian. Pentru că de acolo s-au luat întrebările. Din 180 de întrebări din calculatorul dânsului, s-au ales prin magia jobenului domnului Ghiță Iulian 45 de întrebări, candidata "preferată" răspunzând corect la 42. Vă repet... 42!!!! Vă întreb, doamna ministru... noi, oamenii corecți, mai avem loc în acest club? Noi, cei care învățăm, procedăm greșit? Am devenit cumva atipici în viziunea dumneavoastră? Este normal și legal ca șeful comisiei de examinare să cunoască conținutul întrebărilor? Nu este normal și, mai ales, LEGAL să existe două comisii, una de examinare și cealaltă pentru conceperea subiectelor? Nu este normal ca aceia care fac parte din comisia de examinare să nu aibă habar de conținutul întrebărilor? În ce țară trăim? Contabilul-șef este cumva etalonul acestui club? V-aș ruga să vă interesați despre această problemă. Să vă interesați de subiecte, de comisie și de modul în care a fost măsluit acest concurs. V-aș ruga să vă interesați de ce face acest contabil în acest club. Să întrebați toate secțiile și toți oamenii despre modalitatea sau viziunea omului Ghiță. Veți vedea și veți găsi multe.

Eu vă repet, doamna ministru, nu v-am scris pentru a-mi rezolva problema. V-am scris pentru viitor. Aș vrea să cred că eu cu dumneavoastră trăim în aceeași lume. Lumea oamenilor corecți, lumea oamenilor buni, lumea oamenilor demni. Sunt femeie și sunt demnă. Îmi iubesc soțul și doar lui mă împart. Greșesc?

Trăiesc cu speranța că mi-ați auzit vocea, trăiesc cu speranța că suspinul sufletului meu l-a învăluit pe al dumneavoastră și trăiesc cu speranța că rândurile mele vă vor face să luați cele mai drastice măsuri. Totodată, vă informez că această scrisoare către dumneavoastră va ajunge și în presa scrisă pentru a avea convingerea că strigătul meu de ajutor va fi auzit de cât mai mulți oameni. Astfel de oameni, care taie elanul oricărui om de bună-credință, trebuie pedepsiți. Prima pedeapsă fiind dezvăluirea sau deconspirarea tuturor ilegalităților făcute de acești monștri, în cazul de față domnul contabil Ghiță Iulian.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și vă asigur de întreaga mea considerație".

"Astfel de oameni, care taie elanul oricărui om de bună-credință, trebuie pedepsiți. Prima pedeapsă ar fi dezvăluirea și deconspirarea tuturor ilegalităților făcute de acești monștri, în cazul de față contabilul Ghiță Iulian" Victoria Manea, pasaj din scrisoarea deschisă

"Nu pot comenta nimic. Voi formula un punct de vedere prin intermediul clubului" Iulian Ghiță, șef sector financiar CS Dinamo

"Nu cred că a fost nimic în neregulă. Dacă ar fi fost vreo problemă, de ce doamna nu a formulat contestație? Îmi pare rău, aici se încheie convorbirea. Nu mai putem discuta. Sunt ocupată. La revedere!" Alexandra Dulugeac, câștigătoare concurs CS Dinamo

Cine a făcut parte din comisia de examen

Iulian Ghiță - președinte
Aurelia Pieleanu - membru
Marian Velicu - membru
Cristian Morariu - membru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  05 Aprilie 2018, 03:59
Postat de maryan72 pe 04 Aprilie 2018, 18:03

daca te adresezi doamnei carmen dan cu aceasta scrisoare sigur ai dat spaga la vizita medicala la raionul cu capul.

esti postac ..nu?

maryan72
maryan72  •  04 Aprilie 2018, 18:03

daca te adresezi doamnei carmen dan cu aceasta scrisoare sigur ai dat spaga la vizita medicala la raionul cu capul.

alexpescaru
alexpescaru  •  04 Aprilie 2018, 16:13

Toate, dar absolut toate examenele la stat sunt fraudate. Poți să fii Einstein, te depășește ***. ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close