SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Față în față cu campionii Europei » Meci de gală, astăzi, pentru Steaua la polo

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 12:19

Steaua București întâlnește în această seară, de la ora 19:30, Szolnok, cea mai bună formație din Europa la ora actuală, în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor. Partida nu va fi televizată.

Învinsă în primul meci în bazinul din Ghencea de vicecampioana Ungariei, Eger, 3-8, Steaua va juca în etaapa a doua cu campioana Ungariei și, totodată, campioana Europei, Szolnok. E o confruntare între David și Goliat, de care steliștii sunt conștienți.

"Diferența e uriață, întâlnim o echipă foarte bună, dar nu ne considerăm dinainte învinși. Nu vom lăsa brațele jos și vom spera la o zi mai proastă din partea lor", a declarat antrenorul Andrei Iosep pentru portalul h2o polo.ro.

Szolnok a avut un început de sezon excelent. A câștigat în primul meci cu 16-5, deplasarea de la Sabadell, iar sâmbăta trecută a cucerit și Supercupa Europei, trecând în finla de la Budapesta de Ferencvaros, cu 10-8, după lovituri de departajare.

În campionatul Ungariei Szolnok e neînvinsă, având 7 victorii din tot atâtea partide disputate.

"Steaua nu e o echipă pe care trebuie să o subestimăm. Va fi nevoie să jucăm cât mai bine ămpotriva lor, au jucători de valoare. De exemplu Djordje Filipovici, care mi-a fost coleg la Belgrad", a declarat Zivko Gocici, căpitanul maghiarilor.

Directorul tehnic al formației maghiare este Istvan Kovacs, fostul selecționer al României, cu care "tricolorii" au participat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Tot miercuri, în grupa B a Ligii Campionilor se mai joacă ZF Eger-Pro Recco (19:30), AZC Alphen-Jadran Herceg Novi (21:30) și Spandau Berlin-CN Sabadell (19:30).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  08 Noiembrie 2017, 14:42

Meciul va fi transmis in direct pe site-ul LEN ( len eu )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close