SPORTURI  »  ALTELE  »  PROCES

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Fotografii îngrozitoare cu iubita lui Pistorius după ce a fost ucisă » Familia ei a cerut să fie publicate

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 11:54

Familia Reevei Steenkamp a cerut tribunalului din Africa de Sud să publice imaginile cu cadavrul acesteia, după ce a fost ucisă de Oscar Pistorius.

Sportivul paralimpic a împușcat-o pe iubita sa în februarie 2013, susținând că a crezut că este un hoț. Ieri, în cadrul procesului, apărarea lui Pistorius a cerut ca acesta să-și scoată protezele de la picioare (VIDEO și FOTO AICI!) pentru a demonstra cât de lipsit de apărare este și de ce a recurs la această soluție fără să se intereseze întâi dacă era într-adevăr un intrus în casă, sau era o persoană cunoscută.

Familia Reevei, care avea 30 de ani la momentul decesului, a cerut curții să facă publice imaginile cu cadavrul acesteia, pentru ca oamenii să vadă ce s-a întâmplat și cât de îngrozitoare au fost rănile fatale suferite. Atenție, imaginile din galeria foto vă pot afecta emoțional!

Pistorius ar putea încasa o pedeapsă de 15 ani dacă va fi găsit vinovat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10207807720524377
Roxana Iulia  •  16 Iunie 2016, 22:07

Nu inteleg ce este ingrozitor... nu se vede nimic.

cipinho79
cipinho79  •  16 Iunie 2016, 16:01

Sper ca acest criminal prefacut sa ia pedeapsa maxima. Crima din gelozie, urmare a 4 (patru) focuri de arma prin usa de la baie. intre cele 4 focuri de arma s-au auzit tipete victimei conform martorilor deci scuza patetica cu hotul pica din start.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iunie 2016, 12:33
Postat de Mishu Mishulescu pe 16 Iunie 2016, 15:02

Ptiu *** , n-am fost atent si imaginile m-au afectat emotional. Ce ma fac acum ???????????

Te duci si-o afectezi emotional pe Maria Andries!:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează