SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

FOTO+VIDEO Tragedie de proporții în orașul prin care urma să treacă torța olimpică! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 21:43

Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei 9:00 (ora României) la un centru sportiv din Jecheon, Coreea de Sud, iar 29 de persoane au murit! Tragedia a schimbat traseul predării torței olimpice pentru JO de Iarnă de la Pyeongchang, din 2018.

Conform primelor informații, incendiul a izbucnit la parcarea subterană a clădirii de 8 etaje în care se mai aflau o sală de fitness, un teren interior de golf și numeroase restaurante.

Majoritatea victimelor, 20, au fost găsite în saună, la etajele doi și trei. Pe lângă cei 29 de morți, alte 29 de persoane au fost rănite, însă oficialitățile anunță că numărul victimelor aur putea crește pe parcursul căutărilor.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang au revizuit traseul torței olimpice, care ar fi trebuit să treacă vineri prin Jecheon, informează The Independent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Decembrie 2017, 10:09

Hal de material sportiv. De fapt asta este articolul sportiv de sfarsit de an. Bai gigistilor, vedeti ca prin orasul echipei voastre trece Dambovita. Trebuie neaparat sa faceti un amplu articol daca nu chiar o ancheta despre Dambovitei prin Bucuresti. Publicul vostru tinta o sa va asigure ratingul.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Decembrie 2017, 22:39

...Coreea de Nord ce zice ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează