SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Lovitură importantă reușită de Federația Română de Judo: a adus un cunoscut antrenor japonez » Obiectiv măreț pentru Tokyo 2020

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 18:57

Kohei Oishi, unul dintre cei mai valoroși sensei din Japonia, a devenit noul antrenor al loturilor României de judo.

Înțelegerea dintre Federație și Oishi a fost parafată pe trei ani, astfel că celebrul sensei va fi cel care îi va pregăti pe români pentru Olimpiada de la Tokyo din 2020, unde România speră să se întoarcă cu măcar o medalie.

"Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti", a declarat japonezul, potrivit Realitatea TV.

"În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, și îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România.

Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur", a declarat și Florin Bercean, vicepreședintele Federației Române de Judo, potrivit sursei citate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alegsandru
alegsandru  •  16 Noiembrie 2017, 11:28
Postat de ray51 pe 16 Noiembrie 2017, 10:54

Sa speram ca nu va sfarsi precum Daum.

Fiinta ca Daum nu gasesti printre 130 de milioane de japonezi. De fapt oricand, oriunde un japonez cred ca ii este superior *** cu "cartofen" la orice capitol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 10:54

Sa speram ca nu va sfarsi precum Daum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează