SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Magic! "Racheta" Ronnie O'Sullivan a jucat formidabil şi l-a învins pe Judd Trump într-un clasic!

foto: worldsnooker.com
foto: worldsnooker.com

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 10:16

Aseară s-a încheiat noua competiţie din snookerul mondial, "Campionul Campionilor", iar Ronnie O'Sullivan şi-a apărat titlul cîştigat în 2013.

Englezul l-a învins pe mai tînărul său compatriot Judd Trump, scor 10-7, într-un meci care poate fi catalogat ca un clasic.

O'Sullivan a jucat perfect în startul partidei şi s-a distanţat pe tabelă, iar prima sesiune a încheiat-o la 6-3. S-a apropiat chiar la două frameuri de victorie, 8-3, iar totul părea încheiat. Trump nu a fost însă de acord şi a cîştigat 4 jocuri consecutive.

În final, jocul lui Ronnie nu a scăzut în ciuda presiunii lui Judd Trump şi multiplul campion mondial şi-a asigurat un nou trofeu în vitrina şi aşa foarte aglomerată.

O'Sullivan a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioadă, reuşind nu mai puţin de 4 breakuri de peste 100 de puncte (125, 134, 137 şi 139), 2 breakuri de peste 80 de puncte şi încă 3 de peste 70. "Am jucat incredibil, am luat 9 frameuri fără ca Judd să aibă vreo soluţie. Sînt bucuros că a revenit la cel mai bun nivel al său", a conchis Ronnie la finalul partidei.

Şi Trump a fost extrem de mulţumit, în ciuda eşecului: "Cred că este pentru prima oară cînd nu sînt supărat că pierd. Dacă jucam cu orice alt adversar aş fi cîştigat categoric, confortabil. Ronnie a jucat extraordinar azi, nu s-a putut mai mult".

VIDEO şi cu cel mai greu break de peste 100 de puncte al turneului, chiar Ronnie O'Sullivan în semifinala cu Ding Junhui

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romanderoman
romanderoman  •  10 Noiembrie 2014, 19:36

jmeker !

der.bomber
der.bomber  •  10 Noiembrie 2014, 14:48

Un adevarat artist!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  10 Noiembrie 2014, 13:04

Genial...ca de obicei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează