SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Meci egal, dar trofeul rămâne în Ungaria » Final de sezon european pentru vicecampioana României

Foto: Facebook/CSM DIGI Oradea - Waterpolo
Foto: Facebook/CSM DIGI Oradea - Waterpolo

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 20:49

CSM Digi Oradea a încheiat la egalitate, 7-7, astăzi a doua manșă a finalei LEN Euro Cup, după ce în tur, pe teren propriu, se înclinase cu 6-12.

Vicecampioana României, CSM Digi Oradea, a încheiat miercuri seară un sezon european plin de realizări cu un meci egal. Meciul retur din cadrul finalei LEN Euro Cup dintre CSM Digi Oradea și Ferencvaros s-a jucat ieri în bazinul maghiarilor, cei care câștigaseră în deplasare, pe 22 martie, cu 12-6 și aveau trofeul aproape asigurat.

În prima repriză, poloiștii de la CSM Digi Oradea nu au reușit să perforeze poarta celor de la Ferencvaros. Aflați în bazinul propriu și pregătiți de sărbătoare, adversarii românilor au punctat de trei ori prin Madaras, două reușite, și Avramovici.

În al doilea sfert, raporturile s-au inversat, românii reușind să marcheze ei de trei ori, grație reușitelor lui Nikola Radjen, Ramiro Georgescu și Tiberiu Negrean. Astfel că scorul a devenit 4-3 în favoarea gazdelor, care au înscris un gol prin același Marko Avramovici.

Partea a treia s-a încheiat la egalitate 2-2, golurile celor de la Oradea fiind reușite de Tiberiu Negrean. Ultimul sfert a fost din nou câștigat de orădeni şi meciul s-a încheiat la egalitate 7-7 (3-0, 1-2, 2-2, 1-2).

Poloiștii de la Ferencvaros și-au aruncat antrenorul în apă și au sărbătorit cum se cuvine câștigarea celui de-al doilea trofeu european ca importanță. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează