SPORTURI  »  ALTELE  »  LEGEA 69/2000

Modificare importantă în Legea Sportului! A fost aprobată de comisia de buget, urmează votul Camerei Deputaților

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 14:05

Astăzi, comisia de buget și finanțe din cadrul Camerei Deputaților a aprobat amendamentul prin care structurile sportive locale pot fi finanțate cu bani publici în toate tipurile de cheltuieli aferente programelor sportive, inclusiv cele de natură salarială!

Pentru a intra în vigoare, modificarea art. (181) lit. b) din legea 69/2000 urmează să fie aprobată în plenul Camerei Deputaților.

"Amendamentul a fost propus de mine și de domnul deputat Iuliu Nosa. Este o modificare importantă, deoarece structurile sportive locale, afiliate unor Federații de profil, pot plăti inclusiv salarii din banii veniți de la bugetul local. Așteptăm aprobarea în plenul Camerei Deputaților", a menționat, pentru GSP.ro, deputatul Sorin Avram Iacoban.

În ultima vreme, Curtea de Conturi a intervenit în dese rînduri în cadrul unor primării care realizau astfel de cheltuieli pentru cluburile sportive susținute de ele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
liviuemil
liviuemil  •  28 Mai 2015, 19:42

Asemenea amendament nu ar trebui aprobat.

btolteanu
btolteanu  •  28 Mai 2015, 19:03

Ce mizerie! Asta e problema primăriilor, să plătească salarii pentru fotbaliști. În rest totul e ok.

alskar
alskar  •  28 Mai 2015, 18:35
Postat de flm90 pe 28 Mai 2015, 18:31

Daca nu aparea legea in vara ar fi fost un dezastru in sportul romanesc. Nu stiu daca mai adunam 7-8 echipe la fiecare ramura....in fotbal liga 2-3 se desfiinta.

asta e din cauză că nu știm să manageriem o afacere. N-ar trebui să stăm cu mâna-ntinsă la ce ne dă Statul

Vezi toate comentariile (16)
Comentează