SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Naţionala de polo debutează, mîine, în preliminariile pentru Euro 2012

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Naţionala de polo a României va debuta, sîmbătă, în grupa F, în deplasare, cu reprezentativa Israelului, în preliminariile Campionatului European din 2012 (Olanda).

Naţionala de polo a României va debuta, sîmbătă, în grupa F, în deplasare, cu reprezentativa Israelului, în preliminariile Campionatului European din 2012 (Olanda).

Poloiştii tricolori au programată, vineri, plecarea spre Israel, unde a doua zi, la Netanya, vor debuta în grupa F a preliminariilor CE din 2012, la care participă 20 de echipe, împărţite în şase grupe.

Echipa antrenată de Kovacs Istvan a fost repartizată în grupa F, alături de reprezentativele Israelului, Ucrainei şi Slovaciei.

Programul naţionalei României în grupa F este următorul: Israel-România (sîmbătă), România-Slovacia (20 noiembrie), Ucraina-România (30 martie), România-Ucraina (11 mai), Slovacia-România (18 iunie) şi România-Israel (2 iulie).

Primele două clasate în fiecare din cele şase grupe se vor califica în faza eliminatorie, în care se va juca încrucişat, cîştigătoarele urmînd să se califice la turneul final al CE din 2012. Acesta va avea loc la Eindhoven, fiind calificate direct primele cinci clasate la ediţia din 2010 a Campionatului European, adică Croaţia, Italia, Serbia, Ungaria şi Muntenegru, plus Olanda, în calitate de naţiune organizatoare. (sursa: mediafax)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează