SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIBUNA ZERO

Nicu Vlad a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la Tribuna Zero: "Atât câștigă un sportiv pentru un titlu mondial"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 21:44

Loredana Toma, triplă campioană mondială la haltere, categoria 63 de kilograme, și Nicu Vlad, președintele Federației Române de Haltere și multiplu medaliat olimpic, mondial și european, au fost invitații lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna Zero, de la Europa FM.

"Loredana are cele mai multe șanse pentru o medalie la Jocurile Olimpice. Am descoperit-o la o selecție făcută acum 10 ani. Va avea vârsta ideală pentru performanță în 2020. Pentru un titlu mondial la haltere câștigi în jurul valorii de 10.000 de euro. Loredana va caștiga în jur de 20.000 de euro pentru performațele sale recente", a declarat Nicu Vlad la Tribuna Zero.

"Mentalitate e principala problemă în sportul românesc. Investițiile ar trebui să fie mult mai mari, începând cu baza piramidei. Mulți copii își iau scutiri de la orele de Educație Fizică. Părinții fac asta. În momentul în care vom conștientiza, abia atunci ne vom ridica", a adăugat președintele Federației de haltere.

"Sponsori nu există în sportul nostru, dar se poate trăi decent din haltere. Mă antrenez 12 luni pe an, câte două antrenamente pe zi" - Loredana Toma

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  11 Decembrie 2017, 23:20

Fotografia patronului puscarias o postati zilnic de cateva ori , iar fotografie acestei fete minunate nu are loc !!! Sa va fie RUSINE !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează