SPORTURI  »  ALTELE  »  EURO 2020

Noul ministru al Sportului: "Avem nevoie de săli de sport ca de aer, dar ele nu sunt o prioritate în acest moment"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:05

Marius Dunca, fost ministru al sportului în Guvernul Grindeanu și avizat pozitiv pentru aceeași poziție în Guvernul Tudose, anunță că EURO 2020 este prioritatea instituției pe care o conduce, deși recunoaște necesitatea construirii a patru săli polivalente.

"Avem nevoie de săli de sport ca de aer. Avem nevoie de cel puţin patru săli polivalente. În Bucureşti, în centrul ţării, în Constanţa, după care şi în Moldova. Din păcate, construirea acestor săli nu mai constituie o prioritate, pentru că organziarea CE din 2020 este o prioritate pentru Guvern", le-a transmis Dunca oamenilor din Comisia parlamentară care l-a avizat, citat de News.ro.

Acesta susține că MTS intenționează și organizarea Universiadei până în 2023, având în vedere că România va rămâne cu infrastructura în urma organizării EURO 2020.

"Organizăm CE de fotbal şi rămânem cu infrastructura şi cred că până în 2023 putem să organizăm Universiada, ceea ce ar fi extraordinar pentru noi", a mai afirmat ministrul pentru sursa citată.

Ministrul a obținut rezultat negativ la evaluarea activității Guvernului Grindeanu de către PSD, dar a fost propus și avizat din nou pentru funcția de ministru al tineretului și sportului în cabinetul care va fi condus de Mihai Tudose.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sasha8777
sasha8777  •  29 Iunie 2017, 20:21

Pe bune? Asta e ministrul sportului? Avem nevoie de sali de sport si stadioane ca sa avem de unde fura, facem totul la supra pret ca tre sa facem avere cat suntem la guvernare ... pamant de flori peste toata clasa politica romaneasca.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 Iunie 2017, 18:14

Ati mai pomenit o declaratie mai tampa decat cea a acestui ministru, Dunca? Auziti prima "perla" a Cabinetului PSD-2, si anume ca avem nevoie de sali de sport ca de aer, dar ca ele nu sunt o prioritate a acestei perioade?! Cu alte cuvinte, bolnavii de rincihi au nevoie ca de aer de dializa, dar acest aspect nu reprezinta o prioritate pentru Sanatate! Ce sa mai intelegi de ceea ce le trece prin cap actualilor membri ai Cabinetului Tudosa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează