SPORTURI  »  ALTELE  »  MARATONUL INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI

O româncă a cîştigat Maratonul Internaţional Bucureşti » Constantina Diţă a vorbit imediat după ce şi-a anunţat retragerea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 14:43

În acest weekend, în Bucureşti, s-a desfăşurat Maratonul Internaţional Bucureşti 2014, la care au luat startul 6.000 de participanţi.Paula Claudia Todoran, 29 de ani, a fost prima care a terminat de alergat cei 42 de kilometri, timpul acesteia fiind de două ore şi 41 de minute. Podiumul a fost completat de două sportive din Kenya.

La băieţi primele trei poziţii au fost ocupate de sportivi africani. Locul 1 a fost adjudecat de kenyanul Boaz Kiprono, cu un timp de două ore şi 14 minute.

Medaliile primite de sportivii care au triumfat la acest maraton au purtat numele Constantinei Diţă, campioană olimpică la Beijing în 2008. De altfel, sportiva româncă s-a retras cu această ocazie din activitatea de maratonistă după 25 de ani de carieră.

"Sînt foarte fericită pentru că totul a ieşit bine. Mă bucur în fiecare an că numărul celor care aleargă la acest maraton creşte. Este un lucru îmbucurător care ne dă speranţe şi ne face să continuăm. Îmi este greu să renunţ după 25 de ani.

Sportul te învaţă multe lucruri utile în viaţa de zi cu zi. Este foarte important să facem mişcare, asta le recomand şi tinerilor. După naşterea copilului meu, cel mai frumos moment a fost titlul olimpic din 2008", a spus Constantina Diţă imediat după cursă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  05 Octombrie 2014, 21:11

foarte frumoasa competitia de astazi. da, chiar meritau puse niste poze. atmosfera a fost superba

nausea
nausea  •  05 Octombrie 2014, 19:02

Au fost 8850 participanti. Puteati sa puneti si voi poze de la maraton, daca va interesa cat de cat evenimentul. Asa ati trantit acolo o stire. Mai, e prima data cand castiga un sportiv roman maratonul asta, cred ca merita mai mult. Daca acu cat e becali in parnaie nu scrieti mai mult de alte sporturi, atunci cand ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează