SPORTURI  »  ALTELE  »  

Oficialii FRF, ironii după numirea lui Gică Popescu în funcţia de consilier al primului ministru: "Tudose să îşi ia un consilier care să știe unde e Otopeniul"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:25

Răzvan Mitroi, directorul de comunicare al Federaţiei Române de fotbal, a comentat numirea lui Gică Popescu în funcţia de consilier al primului ministru Mihai Tudose.

"Bună dimineața! S-a trezit și premierul că România are de organizat un EURO la fotbal în 2020. Drept pentru care și-a luat un consilier care ”să știe unde e UEFA” - Gică Popescu. Doar că la partea organizatorică și de infrastructură sportivă stăm bine. Altele sunt restanțele pentru EURO 2020. Așa că îi propun domnului Tudose să-și ia și un consilier care să știe unde e Sibiul (ca să nu greșească cu autostrada plănuită să plece din Pitești) și unul care să știe unde e Otopeniul (ca să ducă metroul până la aeroport). Astea sunt angajamentele mari ale Guvernului față de UEFA. Altfel, mișto să apari acum în plin scandal la guvern cu Generația de aur la braț.

Pentru interesați: Cele patru stadioane ce trebuie modernizate pentru EURO 2020 sunt în grafic, șantierele încep în martie. Este ceva întârziat stadionul Dinamo, pentru că acolo statul român i-a dat stadionul în concesiune ”particulerului” Badea și omul nu vrea EURO la el în curte. Așa că stadionul Ministerului de Interne (ptiu, drace, iar ministerul ăsta?) se va reconstrui într-o altă parte a parcului Dinamo, unde să nu-l deranjeze pe particuler. Dovada că suntem, totuși, în grafic este ok-ul dat de UEFA la finele 2017 la controlul de etapă. Bruxelles-ul nu a trecut verificarea și i s-a luat EURO de pe cap", a postat Mitroi pe pagina personală de facebook. 

Citeşte şi: DEZBATERE GSP Gică Popescu, numit consilier al primului ministru! Merită reabilitarea totală un fost mare sportiv, condamnat însă pentru fraudă împotriva statului?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  11 Ianuarie 2018, 21:52

In mare parte cu Mitroi asta... supervizorul ori cum s o numi nu este numit de guvern ci de Burleanu

932442623552470
Sorin Dunareanu  •  11 Ianuarie 2018, 19:43

Cine esti tu rAZVAN mITROI? Ce ai facut tu pentru fotbalul romanesc? Cati romanii, iubitori ai sportului, fotbalului in particular, au auzit de tine??? Sau de cei pe care ii slujesti? Tu si toti ceilalti "specialisti" care ocupati, vremelnic, niste posturi la FRF ar trebui sa aveti decenta, macar, sa nu vorbiti despre GENERATIA DE AUR!!!

jensen
jensen  •  11 Ianuarie 2018, 16:10

Problema voastra, Mitroi, este ca nu puteti face Euro fara guvern, iar supervizor la guvern pentru Euro este cel pe care l-ati bagat voi in puscarie. Asa ca mergeti pe varfuri ca orice miscare gresita va face de un corp de control al primului ministru si de o Curte de Conturi. De fapt asta e problema voastra, aveti paznic la furat si va roade acest lucru. Lasam la o parte ca voi ati jucat doar fotbal cu nasturi, nu va cunoaste nimeni in Europa si in lume si sunteti niste anonimi de care nu va mai auzi nimeni dupa ce plecati de la FRF. Fiti cu ochii pe ce cheltuiti ca pe butelie, iar daca nu va pricepeti la butelii, intrebati-l pe Borcea, el era mare specialist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează