SPORTURI  »  ALTELE  »  OPINIE

OPINIE Ilie Năstase și galeria lui Dinamo au făcut ieri câte un om să plângă » Scutul pro-mârlănie vs "Sportul este pentru prieteni"

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 17:17

O englezoaică, Johanna Konta, adversara României, a izbucnit în lacrimi pe teren, după niște vorbe de duh, ivite din nemărginitul izvor de boacăne al lui Ilie Năstase. Gică Craioveanu, rivalul celor de la Dinamo, a plâns ca un copil după un gest neașteptat al fanilor "alb-roșii".

Ilie Năstase a înjurat-o "puțin" pe Johanna Konta. Jucătoarea aflată pe poziția a 7-a WTA a ieșit de pe teren, a reintrat și ne-a bătut de ne-a zvântat. După ce s-au calmat lucrurile, în jurul antrenorului nejucător al echipei de Fed Cup s-a creat un adevărat scut pro-mârlănie.

Fotbaliști, oameni de televiziune, politicieni și klingonieni au sărit în apărarea celui mai mare tenismen român. Cea mai vehementă reacție a fost cea a Soranei Cîrstea, care n-a găsit nimic deplasat și a acuzat-o pe Konta că-i mult prea sensibilă: "Nici ea nu știa de ce plânge în afară de faptul că am început eu să o conduc. Nu e OK! Ai 27 de ani, 25 sau cât ai, maturizează-te, nu suntem la grădiniță". Ce-i drept, și englezoaica a reacționat de parcă ar fi fost un om, cu sentimente și alte chestii de genul. Întrebarea firească este, tu, Sorana, având un psihic de fier, de ce ai pierdut 5 game-uri consecutive după reluarea partidei?

Să trecem acum la celălalt caz, în care huliganii, nemernicii ăia care merg sute de kilometri după echipele lor, cheltuindu-și banii, energia și timpul, l-au făcut pe "El Grande" Gică să rămână mut de emoție. Cu câteva minute înainte de startul partidei dintre CS U Craiova și Dinamo, încheiată 2-2, galeria "câinilor" l-a chemat pe Craioveanu. Speram din toată inima să se oprească: "Gică, nu te duce! Te fac ăștia praf. Îți dau cu scaune-n cap, te scuipă, te-njură". Că asta fac huliganii, nu? Mai naiv din fire, s-a îndreptat către peluză, care a începu să-l aclame. ȘOC! Sau nu.

În final, în loc de morală, avem două citate. Vă las pe voi să ghiciți cine și ce a spus. Unul îi aparține lui Gică Craioveanu, celălalt unei doamne cu nume dificil, Anne Keothavong , căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii.

"Nu mă așteptam să primesc asemenea cuvinte. Au fost jigniri. Nu așa te comporți. Dacă erați acolo, puteați observa că a fost o situație neplăcută"

"S-au comportat exemplar și sper să ne revedem curând. Sportul este pentru prieteni. Îi felicit!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
zizu
zizu  •  24 Aprilie 2017, 07:39
Postat de jalabert pe 23 Aprilie 2017, 21:48

asta e logica pe care o au 99% din suporterii dinamovisti. pentru o astfel de gandire in opinia individului jitea dinamovistii sunt un exemplu de fair play. traiasca ipocrizia .. si talpan binenteles.

dar ce ar fi bine? sa dea armata bani,stadion,infrastructura si sa vina un penal cu cazier sa stranga banii? eventual sa i faca statul roman din banii contribuabililor dinamovisti,rapidisti etc stadion iar el sa se umfle in pene ca e al lui! maine poimaine are pretentii ca arena nationala e al lui

zecs93
zecs93  •  24 Aprilie 2017, 03:33

Asta inseamna diferenta de a fi fcsbist si a fi dinamovist, fcsbistii se comporta ca ultimii birjari in bucuresti, in timp ce Dinamo, chiar daca a fost furata la craiova, stie sa aplaude o legenda a leilor olteni si anume pe gica craioveanu !!!

satyricon
satyricon  •  24 Aprilie 2017, 03:00

Stim, stim cei din galeria fcdb sunt cei mai drepti si cuminti dintre traci! Mai ales cand navalesc pe teren la bustul gol infierbantati de prafurile conducerii. Dar asa e cand ai "jurnalisti" cu psd-fcd-in adn! Ce ti-e si cu ipocrizia asta de domnisoare batrane ... Si apropo de tenis si de spectatori poate ne povesteste autorul cum a fost la meciurile sportivilor romani prin America de Sud.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează