SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Oradea merge în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 12:08

Campioana României, CSM Digi Oradea, s-a calificat aseară pentru al doilea an consecutiv în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Dorin Costrăş a ocupat locul secund în turneul de calificare de la Budapesta, după ce a obţinut două victorii şi a suferit o singură înfrîngere.

Învinşi de OSC Budapesta, 12-7, bihorenii au trecut apoi de Duisburg, 15-11, pentru ca ieri, în meciul decisiv, să învingă vicecampioana Rusiei, Sintez Kazan, cu 14-9. Sezonul trecut, CSM Digi Oradea a eliminat în ultimul tur de calificare tot pe Sintez Kazan şi a ajuns în premieră în grupele Ligii.

Popoviciu, Korolija, Cupici, Dunca, Negrean, Avramovici au marcat fiecare cîte două goluri ieri, Ramiro Georgescu şi Kalman Kadar cîte o dată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
torquefm
torquefm  •  20 Octombrie 2014, 12:58

astia's nebuni .....mai au un tur preliminar care se joaca tur-retur cu una din echipele,primorje,pro recco sau radnicki !

comabi
comabi  •  20 Octombrie 2014, 12:10

Sunteti siguri ca s-a calificat? Din cate am inteles, urmeaza turul 3 de calificare, in care vor juca tur-retur cu o echipa din Italia, Ungaria (tot OSC, dar nu stu daca se mai pot intalni si acum), Croatia sau Serbia. Abia daca trec de aceasta dubla mansa se califica in grupele CL. Pe bune, chiar doar de fotbal va pasa? Imi pare rau, insa la capitolul sporturi, contracandidatii vostri va dau lectii de jurnalism. Informatie mai multa, mai buna si actualizata. Sorry, dar nu sunteti decat Gazzeta Fotbalului... :(

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:28

super ! felicitari, am vazut meciul de ieri, nu am avut deloc emotii, am fost convins ca oradenii vor castiga meciul. mi-au placut mult korolija si cupici. foarte puternici, in bazin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează