SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE SNOOKER

Oraşul performanţelor fabuloase! "Bufonul din Leicester" a câştigat Campionatul Mondial de snooker la 15 minute după titlul din Premier League!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 09:31

Mark Selby a câştigat finala cu Ding Junhui de la Campionatul Mondial de snooker, scor 18-14, şi a devenit al 6-lea jucător care obţine trofeul în cel puţin două rânduri.

Englezul a început excelent partida şi s-a distanţat la 6-0, cu Ding câştigând ultimele două jocuri pentru un 6-2 care dădea speranţe.

Chinezul, aflat în premieră într-o finală de Campionat Mondial, a jucat excelent apoi şi s-a apropiat la un singur joc de liderul mondial, 7-8, dar insuficient pentru că ultimele două frameuri ale sesiunii au fost obţinute tot de Selby.

Ieri, Ding s-a apropiat din nou la 11-10, dar jocurile importante au fost obţinute de "Bufonul din Leicester". S-a distanţat la 14-11 şi jocul câştigat pentru 17-14 a fost decisiv, un frame de 51 de minute.

Aseară, la aceeaşi oră, Leicester ieşea campioana Angliei după Chelsea - Tottenham 2-2 pentru ca la 15 minute după şi Mark Selby, originar din acelaşi oraş, să-şi asigure victoria cu 18-14.

Selby şi-a asigurat şi un premiu imens, de 330.000 de lire sterline.

"Ding a fost sub o presiune foarte mare, fiind la prima finală. Dar a jucat excelent de la 6-0, a arătat clasă. Eu am fost determinat, indiferent cât de prost jucam.

Fix înainte de ultimul frame mi-a spus cineva că a fost egal la Tottenham şi că Leicester a luat campionatul, am încercat să nu mă gândesc. Nu ştiu care este şocul mai mare, eu să câştig Campionatul Mondial de două ori sau Leicester să devină campioana Angliei", a spus Selby la final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
braveheartro
braveheartro  •  03 Mai 2016, 14:49

Ca o comparatie intre cele doua mari performante sportive, in mod cert titlul castigat la fotbal de Leicester e o surpriza muuuuult mai mare. Mark Selby e un mare campion si castigarea celui de-al doilea trofeu de campion mondial n-ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni. Dar Leicester campioana Angliei?? Inaintea unor echipe ca Man. United, City, Chelsea, Liverpool??? Wow!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează