SPORTURI  »  ALTELE  »  BOB

Pe locul 9 » Echipajul de bob al României s-a clasat printre primele 10 la Campionatele Mondiale

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:05

Echipajul României format din Maria Constantin şi Andreea Grecu s-a clasat pe locul nouă la Campionatele Mondiale, care se desfăşoară în aceste zile la Witenberg, în Germania.

Cu un timp de 3:49.27, adunat în patru manşe, bobul românesc a reuşit să depăşească opt echipaje.

"Am reuşit, am terminat pe locul 9 după un concurs unde am dat tot...sînt mîndră de tine, Andreea Grecu, şi îţi mulţumesc Paul Neagu pentru că eşti alături de noi. Nu pot descrie în cuvinte fericirea pe care o trăim, istoria se scrie în bobul feminin românesc. Am reuşit acest rezultat cu un bob primit de la Federaţia Germană de Bob, bob care a cîştigat aur olimpic în 2006. Pentru noi un bob FES din 2006 a fost ca un Porsche. Sperăm ca anul viitor să fim susţinute şi să reuşească România să cumpere un bob cu care să ne luptam pentru medalii!", a scris pe Facebook Maria Constantin.

Pe podium au urcat SUA (3:46.47), Germania 1 (3:46.90) şi Germania 2 (3:47.53).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  01 Martie 2015, 10:33

Bobul este sportul care a adus primul titlu mondial in istoria sportului romanesc. Ba chiar primele doua. Poate se va gasi cineva care sa se gandeasca la asta. Felicitari fetelor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează