SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Premii uriașe la European Masters! Cât costă biletele și câți ani îi vom vedea pe cei mai buni jucători de snooker la București

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 08:53

La startul European Masters vor fi 32 de jucători, partidele din fazele inițiale ale turneului fiind programate în perioada 3-7 octombrie, cu start de la 10:00, meciul zilei urmând să se dispute de la 19:30. Semifinalele vor avea loc sâmbătă de la 13:00, iar marea finală duminică, în cadrul a două sesiuni, de la 13:00, respectiv 19:00.

În perioada 3-9 octombrie se desfășoară European Masters la București, iar organizatorii au organizat ieri o conferință de presă unde au oferit toate detaliile competiției.

Bogdan Enoiu, manager general McCann Worldgroup Romania a explicat și de ce turneul se va desfășura la București, nu la Cluj: "Inițial am cochetat cu ideea de a duce European Masters la Cluj, dar după ultima demonstrație de snooker de acolo am decis să rămânem la București, pentru că numărul de fani e mult mai mare aici. Iar singurul loc posibil a fost Circul Globus. Am luat în calcul toate variantele posibile, Sala Polivalentă, Romexpo, inclusiv Sala Palatului, toate sunt ocupate. Dacă totul va fi ok vom vedea snooker de mare calitate timp de 3 ani la București".

" Ronnie O'Sullivan este echivalentul lui Roger Federer in tenis la unghiurile si touch-ul pe care le aplica bilelor. Jocul de snooker se aseamana cu sahul, e un sport in care trebuie sa gandesti in avans. E remarcabil ca avem la Bucuresti 8 dintre 10 cei mai buni jucatori din lume. Fanii se vor delecta cu un maraton de 7 zile de meciuri spectaculoase."Bogdan Enoiu

Și Cosmin Hodor, organizator European Masters, a oferit detalii despre premii: "Mastersul European de Snooker e al doilea eveniment ca importanta in calendarul european World Snooker. Vedem la Bucuresti 8 din cei mai buni 10 jucatori ai lumii, oferim premii de peste 350.000€ si ne asumam cheltuieli de organizare de 500.000€. Locatia este ideala pentru meciurile de snooker, iar spectatorii au posibilitatea sa vada 4 meciuri pe zi cu cel putin un jucator din top 10, cu bilete la preturi mai mult decat accesibile".

Câștigătorul European Masters va încasa 80.000 de euro, în timp ce finalistul va primi aproximativ 50.000.

Legende mondiale ale snookerului şi-au anunțat prezența la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson îşi vor încrucişa tacurile pentru trofeul primei ediții a European Masters.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează