SPORTURI  »  ALTELE  »  KARATE

Preşedintele Federaţiei Mondiale de Karate vine în România: "Este o onoare faptul că doreşte să ne cunoască activitatea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 15:06

Sportul românesc va avea parte la începutul săptămînii viitoare de o vizită surpriză. Pe data de 3 iunie, la Bucureşti va sosi Antonio Espinos Ortueta, preşedinte World Karate Federation şi Vicepreşedinte Sport Accord.

Timp de două zile, acesta va avea întîlniri cu Ministrul Tineretului şi Sportului, precum şi cu noul preşedinte al COSR, Alin Petrache. Antonio Espinos a acceptat invitaţia în România în baza prieteniei cu Preşedintele Federaţiei Române de Karate, Lucian Băroiu.

“Este o onoare, nu numai pentru mine, ci pentru lumea sportului românesc, faptul că o astfel de personalitate doreşte să ne cunoască activitatea”, a declarat Lucian Băroiu.

În vârstă de 67 de ani, spaniolul Antonio Espinos Ortueta a urcat treptele afirmării sportive, de la profesor de karate în 1975, până la obţinerea titlurilor de Preşedinte WKF şi Vicepreşedinte SportAccord!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  01 Iunie 2014, 12:31
Postat de rudel.obreja pe 30 Mai 2014, 17:12

nu-l ia nimeni la bataie sa vada daca e "smecher" ? ca asa e la rromani :)

Mai stii :) totul e posibil :D

rudel.obreja
rudel.obreja  •  30 Mai 2014, 17:12

nu-l ia nimeni la bataie sa vada daca e "smecher" ? ca asa e la rromani :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează