SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIBUNA 0

Preşedintele interimar al COSR a vorbit despre situaţia lui Sâncrăian » Sportivul rămâne în continuare medaliat la JO

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 21:32

Nicu Vlad, preşedintele interimar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi al Federaţiei Române de Haltere, a comentat informaţiile conform cărora Gabriel Sâncrăian, medaliat cu bronz la Rio, s-ar fi dopat.

"În general, în primele 48 de ore la Rio primeşti rezultatele, iar noi n-am primit nimic. A trecut mai mult de o lună de la Jocurile Olimpice şi noi nu ştim clar dacă avem o problemă sau nu. România nu are o hârtie de la Comitetul Olimpic Internaţional. Azi, când vorbim, Sâncrăian este medaliat.

Până azi, Federaţia Română de Haltere nu a primit nimic scris legat de asta. Se pare că Sâncrăian a fost sunat şi întrebat dacă vrea proba B pentru că s-a găsit ceva. El a cerut şi proba B, dar nu a primit nimic, nici proba A, nici proba B.

Oficial mi s-ar părea normal să primim un comunicat, sunt situaţii în sportul internaţional când li s-au luat medaliile după opt ani", a spus Nicu Vlad în direct la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM.

Medaliat cu bronz la proba de haltere, 85 de kg, Sâncrăian ar putea rămâne fără medalia câștigată la Jocurile Olimpice, în cazul în care se confirmă faptul că a s-a dopat. Ar fi a doua oară când sportivul este depistat pozitiv, după ce a fost suspendat și în 2013, iar de această dată ar putea fi suspendat pe viață.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
niuc011
niuc011  •  20 Septembrie 2016, 10:59

pai si ai nostri oficiali ce au facut?!? nu au gasit si ei o scutire din aia oficiala??? la cate scutiri ies in ultima vreme credeam ca toti medaliatii beneficiaza de una din oficiu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close