SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ITALIA-ROMÂNIA 9-4

Prima înfrîngere » România a cedat în faţa Italiei la Campionatul European de Polo, 4-9

Portarul Dragoş Stoenescu a scos de nouă ori mingea din poartă, dar a avut multe alte intervenţii decisive // Foto: Raed Krishan
Portarul Dragoş Stoenescu a scos de nouă ori mingea din poartă, dar a avut multe alte intervenţii decisive // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 21:26

România a cedat al doilea meci la Europenele de la Budapesta în faţa fostei campioane mondiale, Italia.

Victoria cu Georgia, 11-6, în prima zi a Europenelor de nataţie de la Budapesta, a fost urmată ieri de o înfrîngere contra Italiei pentru "naţionala" de polo a României. Doar un sfert au rezistat "tricolorii" în faţa Italiei, fosta triplă campioană mondială.

A fost 1-1 după primele 8 minute, imediat "macaronarii" desprinzîndu-se pe tabelă. Au intrat la pauză în avantaj de două goluri, 4-2, pentru ca în sfertul trei să fie siguri de succes după ce s-au desprins la 8-3. România s-a apărat bine, dar a avut probleme la finalizare, acolo unde nu s-a descurcat în faţa defensivei de fier a italienilor. S-a încheiat 9-4, cu ultimele opt minute încheiate la egalitate, 1-1, aşa cum şi începuse disputa.

România întîlneşte mîine, de la ora 20:00 (direct TVR2), Muntenegru, vicecampioana europeană, cea care a bifat două victorii în primele două meciuri: 11-6 cu Grecia şi 15-7 cu Rusia. Sînt şi probleme de efectiv în echipa antrenată de sîrbul Dejan Stanojevici, Tiberiu Negrean fiind probabil suspendat după ce ieri a văzut direct cartonaşul roşu, în sfertul trei, pentru o duritate în bazin.

CLASAMENT GRUPA A
1. Muntenegru 6p
2. Italia 6p
3. Grecia 3p
4. România 3p
5. Rusia 0p
6. Georgia 0p
*locurile doi şi trei clasate se califică în "sferturi", prima clasată direct în semifinale

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close