SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORT

Principele Nicolae al României nu se sfieşte să facă sport cot la cot cu oamenii de rînd: "Am fost căpitanul echipei de rugby"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 15:55

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României a dezvăluit că este un împătimit al sportului, în special al ciclismului, iar de curînd a participat la Triathlon Challange Mamaia.

Acesta a vorbit despre motivele pentru care a ales să participe la concursul de la Mamaia, în proba de 20 de kilometri din cadrul Ştafetei Sprint.

"Am concurat la această întrecere fiindcă am vrut să mă antrenez şi să întîlnesc persoane care concurează din plăcere la astfel de competiţii şi care au experienţă în domeniu.

Un alt motiv al participării mele la Triathlon a fost acela de a promova Asociaţia Curtea Veche şi turul de ciclism pe care îl vom organiza anul viitor, în luna aprilie sau mai, «Cărţile copilăriei pe bicicletă»", a spus Alteţa Sa Regală Principele Nicolae pentru ziuaconstanta.ro.

Principele Nicolae e cunoscut ca un om care iubeşte mişcarea, acesta dezvăluind ce sporturi a mai practicat de-a lungul anilor.

"În timpul şcolii, am fost căpitanul echipei de rugby. Am mai jucat hochei, cricket şi am lucrat ca instructor pentru activităţi în aer liber, precum rafting, alpinism, caiac. În timpul facultăţii, am practicat lacrosse, unde am fost, pe rînd, portar, atacant şi mijlocaş. De curînd, mi-am redescoperit pasiunea pentru ciclism, după o pauză de opt ani", a mai adăugat Alteţa Sa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
almaviva
almaviva  •  25 Septembrie 2014, 22:43

Un adevarat model pentru tinerii din Romania. Oare cati dinte liderii romani practica vreun sport cu regularitate? Sau pot sa spuna sincer ca iubesc miscarea? PS: Traiasca Regele!

valiza.epo
valiza.epo  •  24 Septembrie 2014, 20:23

Cine sunt parintii acestei "altete"?! Mama, parca e Margareta dar tatal?!?

terentesititina
terentesititina  •  24 Septembrie 2014, 18:05

Ha, ha ha, n-am mai ris de mult asa de virtos...Auzi, cica "Alteta Sa Regala"- care alteta ba, tronul Romaniei este defunct, Mihai de Hohenzollern n-a avut urmasi barbati, si deci dupa datina adio cu dinastia de Hoenzollernii. Pai "Nicolae" asta (o vorbi el romaneste?) a devenit "principe" de abia in 2010 cind cica asa a hotarit Mihai, comandatul familiei, fara nici un respect pentru legea dinastica romana (cit o mai conta si asat). Pina atunci era si el cind profesor de geografie (brava lui) cind somer (ei asta este..). Are "Alteta Sa" 14 mii de cintacte pe facebook - stiu eu niste filipineze care se dezbraca pe Internet cu 25-30 de mii de contacte..L

Vezi toate comentariile (4)
Comentează