SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Privire spre viitor » Mihai Covaliu: ”Suntem deja plecați pe drumul spre Tokyo 2020”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Federația Română de Scrimă a organizat o conferință în care s-a discutat despre planurile de viitor.

”Acum, privim spre Jocurile Olimpice din anul 2020. Suntem deja plecați pe acest drum. Preocuparea noastră este continuitatea în obținerea de performanțe, spre deosebire de alte discipline sportive'', a spus ieri în cadrul unei conferințe de presă Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă.

La întâlnirea cu presa au mai participat Ana Pascu, președintele de onoare al FRS, și campioanele olimpice Simona Gherman și Loredana Dinu.

''Sper că prin această medalie de aur, scrima să fie mult mai bine cunoscută, să vină iar copiii la sală pentru a se antrena. Sportul românesc este în picaj, dar scrima nu este tot acolo'', a spus Simona, care a declarat că se mai gândește dacă va continua sau nu.

Cât despre antrenorii lotului feminin de spadă, Mihai Covaliu a spus: "Din câte știu eu, domnul Podeanu este încă antrenor, mai sunt și George Epurescu, și Cornel Milan, mai sunt și alți antrenori. Mă bucur că la mijlocul ciclului olimpic l-am înlocuit pe Octavian Zidaru cu Dan Podeanu, s-a dovedit o mișcare câștigătoare".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează