SPORTURI  »  ALTELE  »  SABIE

Rareş Dumitrescu:" În cel mult două luni voi începe antrenamentele"

rares
rares

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Campionul mondial din 2009 în proba de sabie pe echipe, Rareş Dumitrescu, a declarat, joi, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, că va fi indisponibil timp de două luni, după operaţia la genunchiul stîng pe care a suferit-o în urmă cu cîteva zile la o clinică din Bordeaux. 

"Deocamdată mă simt bine, sunt bucuros că pot să merg pe picioare, nu mă doare foarte tare, iar doctorii erau foarte încrezători. Mi-au spus că totul a mers foarte bine la operaţie şi că în cel mult două luni pot să mă apuc de treabă. A fost o artroscopie la genunchiul stîng, s-a înlăturat o bucată din cartilaj, care era desprinsă de la cartilajul meniscului. Nu a fost o operaţie foarte complicată, dar a trebuit să o fac şi mă va ţine o perioadă departe de planşă. M-am operat la aceeaşi clinică la care a fost şi Ana Maria Brînză", a afirmat Rareş Dumitrescu, potrivit mediafax.

Sportivul a adăugat că a ales perioada Paştelui pentru această operaţie, fiind un program mai lejer în ceea ce priveşte competiţiile importante. "Este cea mai gravă accidentare pe care am suferit-o, pînă acum m-a ferit Dumnezeu şi sper să fie la fel şi în continuare. Din ce am discutat cu doctorul, în aproximativ 7-8 săptămâni, voi putea începe uşor antrenamentele, voi face recuperare, iar în două luni şi jumătate sau trei luni mă voi putea prezenta în formă la lot. Am vrut să fac această operaţie chiar înainte de Paşte, pentru a avea şi această perioadă de două luni de pauză pînă încep competiţiile. Următoarea competiţie importantă va fi în luna iulie, Campionatele Europene, deci am destul timp să îmi revin. În acest an, normal, ne dorim medalii atît la europene, cît şi la mondiale", a adăugat Dumitrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  01 Aprilie 2010, 23:54

Multa sanatate campionule!!! Sa revii mai puternic! Manageru'

 •  01 Aprilie 2010, 18:45

Un om de o deosebita valoare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează