SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONAT EUROPEAN

România a cîştigat primul meci la CE de polo, 11-6 cu Georgia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 17:43

Naţionala de polo a României a învins, luni, la Budapesta, reprezentativa Georgiei, cu scorul de 11-6, în primul meci din grupa A la Campionatul European.
Scorul pe reprize a fost 3-4, 3-1, 2-0 şi 3-1. Marcatorii tricolori au fost C. Radu 3 goluri, Negrean 3, Diaconu 2, Matei 1, Gheorghe 1, Creţu 1.

Tot luni, în primul meci al zilei, Croaţia a învins Germania, cu scorul de 10-5, în celelalte partide urmînd a se întîlni Franţa-Serbia, Muntenegru-Grecia, Italia-Rusia şi Spania-Ungaria. În grupa A joacă echipele României, Muntenegrului, Italiei, Greciei, Rusiei şi Georgiei.

Tricolorii vor avea în continuare următorul program: cu Italia (marţi), cu Muntenegru (joi), cu Grecia (sîmbătă), cu Rusia (21 iulie).

În grupa B evoluează Serbia, Ungaria, Germania, Franţa, Croaţia şi Spania.
Finalele pentru medalii sînt programate în 27 iulie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
egodava
egodava  •  15 Iulie 2014, 00:59

Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează