SPORTURI  »  ALTELE  »  COMITETUL PARALIMPIC ROMÂN

Scandal şi jigniri la Comitetul Paralimpic Român » Multiplu campion paralimpic, insultat de preşedinta Comitetului: "Eşti un prost"

Dacian Makszin
Dacian Makszin

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 14:34

Preşedinta Comitetului Paralimpic Român, Sally Lamont, l-ar fi insultat pe multiplul campion paralimpic Dacian Makszin, într-o convorbire telefonică purtată cu acesta, dezvăluie publicaţia ziardecluj.ro.

Dacian Makszin i-ar fi cerut lui Sally Lamont transferul de la clubul ei la un altul, unde Makszin considera că s-ar putea pregăti mai bine. Oficialul de origine scoţiană nu doar că ar fi refuzat, dar l-ar fi jignit pe Dacian Makszin, numindu-l în mai multe rânduri prost. 

"Este problemă cu tine, Dacian, este problemă cu tine! Nu este problemă de antrenor!  Da, tu ești prost! Dacă tu gândești… vorbesc cu toți! Toți a cerut (sic!) să meargă la el", i-a transmis Lamont, citată de ziardecluj.ro.

Dacian Makszin (35 de ani) a rămas paralizat la vârsta de un an din cauza unui vaccin de poliomielită şi este multiplu campion paralimpic la tenis de masă. El a fost portdrapelul României la Jocurile Paralimpice de la Londra, din 2012.

Sally Wood Lamont este președintele Comitetului Paralimpic Român este de origină scoţiană şi s-a stabilit la Cluj-Napoca în urmă cu 24 de ani.

Comitetul Paralimpic Român are în subordine dezvoltarea de loturi naționale pentru paraschi alpin, baschet în fotoliu rulant, înot, judo, snowboard, tenis de câmp și tenis de masă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  26 Iunie 2017, 17:04

Dacian nu a iesit din grupe, cum sa fie "multiplu campion paralimpic"?!? nu sunteti sanatosi, n-avem decat o medalie de aur, Carol-Eduard Novak, ciclism, 2012.

valentinn10
valentinn10  •  26 Iunie 2017, 15:19

Bravo Romania , auzi , presedinte al com. paralimpic un cetatean scotian si mai e inca acolo , nu e posibil , ba da , in Romania , da...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează