SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Și-au etalat mușchii pe ergometre! Cine a ieșit în evidență la Campionatele Naționale de la Piatra Neamț

Campioana mondială Gianina Beleagă și-a etalat tatuajele FOTO Dani Coțovanu +4   FOTO
Campioana mondială Gianina Beleagă și-a etalat tatuajele FOTO Dani Coțovanu

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 17:13

Week-endul trecut, la Piatra Neamț, au avut loc Campionatele Naționale pe ergometru. Au ieșit în evidență componentele lotului olimpic. 

Venite din cantonamentul din Spania, componentele lotului olimpic de canotaj al României și-au măsurat puterile la Campionatele Naționale pe ergometru.

Au fost desemnați campionii la juniori, dar și la seniori, masculin și feminin. Lupta cu aparatele a fost una intensă, fiecare sportiv încercând să-și doboare propriul record. "Sunt sportivi care sunt foarte buni pe ergometru, dar nu mai sunt la fel de buni pe apă. Tehnica se vede mai mult pe apă", explica antrenorul lotului feminin, Mircea Roman.

De ieșit în evidență, la Campionatele Naționale de la Piatra Neamț, au făcut-o tot fetele din echipa olimpică. Mădălina Bereș, campioana mondială din barca de 8, dar și medaliata de la doi rame, și-a surclasat adversarele și a ieșit campioană națională la individual. Gianina Beleagă, campioana lumii la categorie ușoară, alături de Ionela Lehaci Cozmiuc,a câștigat titlul împreună cu colega sa de la Steaua, Iuliana Mihai. Ionela Lehaci nu a tras la "categorie", neavând coechipieră la Dinamo.

"Eu mi-am depășit recordul cu 6 secunde. Sunt foarte bucuroasă, că totul a ieșit așa cum mi-am dorit. Asta spune totul de progresul făcut", a declarat mândră Gianina Beleagă.
gianina beleaga1

Fetele se întorc acum în cantonamentul de la Snagov, dar vor lucra mult și bine tot pe ergometru, la vremea care se anunță. "Ne dorim să vină primăvara, să putem ieși pe apă, dar nu ține de noi", a adăugat Gianina. 

Campionii naționali de la seniori

Feminin
Individual Mădălina Bereș (Dinamo București)
Echipa de 2 Nicoleta Bodnar, Nicoleta Pașcanu (Dinamo)
Echipaj de 2, categorie ușoară Gianina Beleagă, Iuliana Mihai (Steaua)
Echipaj de 4 Viviana Bejinariu, Beatrice Parfenie, Elena Logofătu, Maria Tivodariu (Dinamo)

* lotul național masculin nu a participat, fiind în cantonament în Italia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează