SPORTURI  »  ALTELE  »  FITNESS

Specialistul CS Dinamo, Laurenţiu Pascan, a explicat cum se îmblînzeşte un ergometru ca să ajute la slăbit

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 18:04

Vacanţa de vară e spre final, astfel că tot mai mulţi oameni se întorc către sălile de fitness. Bronzaţi şi zîmbitori, bărbaţii şi femeile de toate vîrstele îşi reînnoiesc abonamentele, dorind să reia antrenamentele. Un aparat must have în fitness-ul din Capitală a ajuns să fie ergometrul. Laurenţiu Pascan, 39 de ani, de la Fabrica de Performanţă şi manager al sălii CS Dinamo, promovează acest complex aparat de antrenament cardio, care-ţi angrenează absolut întregul organism.

De ce e bun un instructor

"Folosirea unui ergometru presupune prezenţa unui instructor pe măsura complexităţii acestui aparat, precum şi alocarea unui număr de şedinţe doar pentru a învăţa cum poate fi folosit", a comentat Laurenţiu, fost canotor de performanţă. "El ştie toate tainele ergometrului, aşa că am avut de unde învăţa cum să mă antrenez şi vă pot garanta că este extrem de eficient", a mărturisit şi Florin Nan, vicepreşedinte al CS Dinamo.

Dai jos kilogramele sănătos

Acesta din urmă a intrat într-un proces ritmic de slăbire. "Lucrează doar cardio intens, 70-90 de minute pe zi, timp de cinci zile pe săptămînă. A plecat din 90 de kilograme şi, gradat, a dat jos 6 kilograme în nici trei săptămîni. A bifat borna de 80 de kilograme, aşa că a lăsat ergometrul, banda de alergare şi eliptica, şi-a trecut la alergarea în aer liber şi curat", a povestit Pascan. "Ergometrul este cel mai eficient aparat cardio, dacă eşti învăţat să-l foloseşte corect", a mai precizat şi Nan.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează