SPORTURI  »  ALTELE  »  CANDIDATURĂ

Spre biroul executiv » Președintele Federației de Lupte, candidat pentru Federația Europeană

Răzvan Pârcălabu (stânga)
Răzvan Pârcălabu (stânga)

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 20:42

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, și-a anunțat candidatura pentru un loc în Biroul Executiv al Federației Europene de Lupte (UWW Europe). Alegerile vor avea loc pe 1 mai, la Novi Sad (Serbia).

În scrisoarea sa de candidatură, Pîrcălabu spune că provine dintr-o familie care are legături cu luptele și că a practicat luptele libere de la vârsta de 9 ani, la CSA Steaua.

După ce și-a încheiat activitatea sportivă, Pîrcălabu a devenit în 2008 vicepreședinte al Federației Române de Lupte, precum și șeful secțiilor de ''atletică grea'' de la CSA Steaua, fiind responsabil cu înalta performanță la lupte, judo, box și haltere.

Pîrcălabu a fost ales președinte al Federației Române de Lupte în 2013 și reales anul acesta, în luna ianuarie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează