SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Steaua a ratat calificarea în finala Eurocup la polo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 21:52

Steaua a ratat calificarea în finala Eurocup la polo, după ce a fost învinsă şi în manşa retur din semifinalele competiţiei de formaţia italiană Posillipo Napoli, scor 8-5.
În tur, echipa italiană s-a impus cu scorul de 6-8 (0-1, 3-3, 2-3, 1-1), iar cu dubla victorie obţine calificarea în finala Eurocup. În cealaltă semifinală se duelează Carpisa Acquachiara Napoli (Italia) şi Mornar Split (Croaţia), scor 15-11 în tur.

Italienii de la Circolo Posillipo Napoli au în palmares 11 titluri naţionale şi o Cupă a Italiei, dar şi cucerirea Euroligii de trei ori, a Cupei Cupelor şi a Supercupei LEN.

Steaua, campioană naţională de 12 ori, a disputat semifinalele Eurocup după o pauză de 26 de ani în care nici o echipă românească nu a ajuns în această fază într-o cupă europeană.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2015, 09:22

inseamna ca ultrasii de la peluza SUD le poarta ghinion :))) din partea mea...sa ramana la polo si baschet ca nu le duc lipsa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează