SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Steaua debutează în Liga Campionilor la polo! Duel dificil în primul meci

Foto: Facebook/@CSASTEAUA
Foto: Facebook/@CSASTEAUA

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 15:52

Campioana României joacă astăzi de la ora 20:30, la bazinul din Ghencea, contra maghiarilor de la Eger, semifinaliștii ediției trecute.

Acceptată direct în cea mai imortantă competiție europeană, campioana României va debuta în bazinul propriu contra echipei maghiare ZF Eger.

Vicecampioana Ungariei este semifinalista ediției trecute în Liga Campionilor, acolo unde a fost întrecută de o altă echipă maghiară, Szolnok, cea care avea să câștige și trofeul.

Ungurii pleacă din postura de favoriți clar, fiind și în acest sezon pretendenți la Final 6.

"Întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale Europei, așa că ne va fi foarte dificil. Sunt în formă foarte bună, au câștigat toate meciurile în campionat, dar și în Cupa Ungariei. Sper să facem un joc bun și să obținem cât mai multe victorii în faza grupelor", a declarat antrenorul Stelei, Andrei Iosep pentru portalul h2o polo.ro.
Ungurii par siguri de victorie.

"Acesta va fi primul meci al sezonului în Liga Campionilor. Suntem entuziasmați. Probabil vom câștiga, dar trebuie să dovedim asta în bazin", a declarat antrenorul celor de la Eger, Norbert Dabrowski.

Steaua face din grupa B în Liga Campionilor, acolo unde au mai fost plasate CN Sabadell (Spania), Szolnoki Dozsa-Kozgep (Ungaria), Jadran Herceg Novi (Muntenegru), Spandau 04 Berlin (Germania), Pro Recco (Italia) și AZC Alphen (Olanda). 

Program prima etapă

  • 19:15 CN Sabadell (ESP) v Szolnoki Dozsa-Kozgep (HUN)
  • 20:30 Steaua București (ROU) v ZF Eger (HUN)
  • 21:30 Jadran Herceg Novi (MNE) v Spandau 04 Berlin (GER)
  • 21:30 Pro Recco (ITA) v AZC Alphen (NED)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează