SPORTURI  »  ALTELE  »  

Supereveniment de kickboxing la Sala Polivalentă

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 13:30

Sala Polivalentă din București găzduiește pe 16 octombrie un nou eveniment de kickboxing profesionist sub brandul Colosseum Tournament.

Gala, organizată de promotorul ploieștean Gabriel Georgescu, va fi alcatuită din 15 meciuri care vor fi transmise în direct de Digi Sport începând cu ora 20.00.

Capul de afiș va fi disputa România – Turcia, dintre Bogdan "Bad boy" Stoica și Fatih Mehmet Karakus.

Vor mai urca în ring, printre alții, Cristian "The Fastest" Milea care va bifa al 90-lea meci al carierei, ploieșteanul Amansio Paraschiv, multiplul campion mondial și european de kempo Mirel Drăgan precum și veteranul Claudiu Bădoi.

Vin la pachet, direct de la clubul lui Cătălin Moroșanu, Scorpions Iași, frații Vlad și Danuț Hurduc, greul Sebastian Cozmâncă și Florin Lambagiu supranumit "Rambo din Copou".

Până în momentul de față s-au vândut deja 2500 din cele 5000 de bilete puse în vânzare. Precedentele 3 ediții Colosseum au fost sold out, recordul de asistență înregistrându-se în iunie anul acesta la Ploiești, când în tribunele stadionului Ilie Oană au luat loc 6000 de spectatori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează