SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTBAL AMERICAN

SUPERMOM! Cea mai tare imagine din fotbalul american? Ce a făcut un doctor la un meci: "N-am avut nicio altă opțiune"

Fotbal American, foto: reuters
Fotbal American, foto: reuters

Articol de Tudor CosmaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 10:06

Megan Meier, un medic din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a ajuns senzaţie pe internet după ce o poză cu aceasta la un meci de fotbal american a devenit virală.

însă Megan este însărcinată în 35 de săptămâni și imaginea o înfăţişează având grijă şi de fiica sa de 3 ani, în timp ce acorda îngrijiri medicale sportivilor.

Dr. Meier, care lucrează la o clinică privată, face şi voluntariat în fiecare luna la partidele echipei de fotbal Putnam City North, echipă a unui liceu local. Neavând cu cine să-şi lase fetiţa de 3 ani, aceasta a fost nevoită să o ia la meci, şi să o ţină în spate pe toată durata partidei, chiar dacă era nevoită să intervină în teren.

Ea a declarat revistei "People": "Ştiam că trebuie să reuşesc cumva. Ca doctor, trebuia să ofer servicii voluntare la acest eveniment. Dacă nu mă duceam, nu ar fi existat asistenţă medicală. Ştiam că nu-mi pot dezamăgi echipa, deoarece multe lucruri se pot întâmpla într-un meci de fotbal american. Însă fiica mea este prioritatea numărul 1, deci trebuia să o iau cu mine şi să găsesc o modalitate să o protejez. Cea mai uşoară opţiune mi s-a părut să o car în spate".

"În general la evenimente sportive, soţul meu are grijă de fată. Dacă el nu poate, o rudă, un prieten sau un babysitter se ocupă de ea. De această dată nu a existat nicio opţiune"

Poză ei inspiraţională de la acest eveniment a atras laudele mamelor de pretutindeni, iar Meier şi-a obţinut porecla de "super-mamă".

megan meier md 435

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
902510663210790
Antoniu Mieroi  •  14 Septembrie 2016, 12:02

Bravo acestei femei,care are i asemenea putere si devotament.La noi sunt platiti sa mearga la meciuri si o fac cu greata.(cazul Ekeng)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează