SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTOGP

Surpriză imensă în MotoGP » Recuperare miraculoasă a lui Valentino Rossi! Revenire pe circuit la 3 săptămâni de la dubla fractură de tibie și peroneu!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 21 septembrie 2017 16:18

Valentino Rossi, 38 de ani, este hotărât să revină pe circuit după dubla fractură de tibie și peroneu suferită pe 1 august, anunță Autosport.

Ratând Marele Premiu al statului San Marino, pilotul italian a revenit deja pe pistă, efectuând câteva teste pe circuitul de la Misano. Cu toate că oficialii de la Yamaha au exclus posibilitatea ca Rossi să revină mai devreme decât se preconiza, acesta este decis să concureze în Marele Premiu de la Aragon. Lin Jarvis, team manager-ul Movistar Yamaha, l-a numit inițial pe olandezul Michael van der Mark drept înlocuitorul lui Rossi în cursa din acest sfârșit de săptămână.

"Doctorul" se simte însă bine și pare că s-a recuperat miraculos. El a decis să concureze în etapa don Spania, după ce a primit acceptul medicilor. 

"După 17 zile de recuperare, Rossi a revenit pe pistă, efectuând câteva tururi în zilele de luni și marți, înainte de a fi examinat medical astăzi (n.r. miercuri). În urma analizelor, italianul a hotărât că va participa în cursa din acest weekend", arată un comunicat oficial al constructorului japonez.

Înainte de accidentare, Rossi încă spera la cel de-al 10-lea titlu mondial, al 8-lea la clasa MotoGP. Acum, însă, speră doar să aibă un final de sezon bun.

42 de puncteîl despart pe Valentino Rossi de primul loc ocupat de Marc Marquez și Andrea Dovizioso (199 puncte), cu 5 curse rămase din actualul sezon (125 de puncte în joc)

"Evident, la finalul testului am simțit puțină durere, dar am fost la Dr. Pascarella, rezultatul fiind pozitiv. Voi da totul în acest weekend", a declarat Rossi.

sursa: autosport.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează