SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Un fost campion mondial la kickboxing s-a sinucis » Românul a lăsat și un bilet de adio

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 13:38

Marius Iulian Ursoi (44 de ani), fost campion mondial la kickboxing, și-a pus capăt zilelor marți după ce s-a spânzurat de un arbore aflat în curtea propriei case din Eforie.

Tată a doi copii, Ursoi era unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Constanța și acum era sub control judiciar pentru că și-a bătut iubita și i-a trimis acasă o coroană mortuară, anunță Știrile Pro TV.

Motivul pentru care fostul campion mondial la kickboxing a recurs la acest gest ar fi faptul că aflase că Judecătoria Constanța urma să-l aresteze preventiv joi, pentru că ar fi încălcat regulile controlului judiciar și și-a vizitat iubitat la serviciu.

Conform sursei citate, bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio în care a scris că se temea de faptul că va ajunge după gratii.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
1ania
1ania  •  21 Septembrie 2016, 21:47

cat va place sa emiteti pareri de 2 lei vis a vis de oameni de care auziti la stiri. Si da, media l-a numit "interlop", Iulian nu avea asemenea "veleitati". Avea bun simt, era empatic, sensibil, iubea ce facea. Rezultatele lui sportive, rezultatele copiilor antrenati mai tarziu raman de necontestat, orice *** ati mai emite voi. Trecutul judiciar, de speriat sau nu, e parte de adevar, niciodata intreg. Asa ca vedeti-va de ale voastre vieti. Sa-l ierte Dumnezeu. Ce nu pot eu sa-i iert e ultimul gest :( RIP Iulica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  21 Septembrie 2016, 20:43

BAH PRO HOSTILOR.. MOR DE RAS CAND VAD CA VORBITI DE PERSONALITATE.. PERSONALITATE LA CE ? MUSCHI MULTI CREIER DE GAINA.. AUZI TU INTERLOP SA TI FIE FRICA DE ZU HAUS..VALEU MUICAAAAA.. DA MULTI SUNTETI :))))))))))))))))

alexbarosanu
alexbarosanu  •  21 Septembrie 2016, 19:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează