SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

Un fotbalist al câștigătoarei en-titre a Super-Bowl-ului, condamnat la închisoare » Ce a făcut jucătorul și cât va sta!

foto: isportstimes.com
foto: isportstimes.com

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 19 februarie 2017 16:14

Jucătorul echipei New England Patriots, Michael Floyd a fost condamnat la 120 de zile de închisoare, după ce a pledat vinovat ca urmare a incindentelor din decembrie 2016. 

Fotbalistul american în vârstă de 27 de ani, aflat la acea perioadă sub contract cu Arizona Cardinals, a adormit pe 12 decembrie la volanul mașinii sale în timp ce aștepta la un semafor, în orașul Scottsdale care aparține Phoenix, capitala statului Arizona. Acesta a fost descoperit de către un echipaj de polițiști care efectuau un control de rutină în acea zonă. Polițiștii i-au testat alcoolemia, rezultatul fiind 0.217 alcool în sânge, în condițiile în care limita este de 0,08. Având alcoolemia de trei ori mai mare decât limita prevăzută de lege, Floyd a fost arestat, iar polițiștii i-au reținut 7 capete de acuzare. Ulterior a scăpat de șase capete de acuzare.
Campion Cu New England Patriots în urmă cu câteva săptămâni, Michael Floyd, va nevoit să întrerupă pentru câteva luni cariera sportivă.

Tribunalul Municipiului Scottsdale, a decis ca jucătorul de fotbal american, să execute din cele 120 de zile de închisoare, 24 în închisoare și 96 în arest la domiciliu. Pe lângă această pedeapsă a mai fost obligat să plătească o amendă de aproximativ 50000 de dolari, să presteze 30 de ore de muncă în folosul comunității și să apară într-un program educațional privind efectele alcoolului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează