SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE TENIS DE MASĂ

UPDATE » Daniela Dodean și Joao Monteiro, aur la CE de tenis de masă!

Foto: record.xl.pt
Foto: record.xl.pt

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 18:59

Daniela și Joao Monteiro au învins în finală perechea Mattias Karlsson / Matilda Ekholm, 3-2 și au luat aurul la CE!

UPDATE ORA 23:50

Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au luat medalia de bronz.

Elizabeta Samara s-a calificat în "optimi", alături de Daniela Dodean-Monteiro, cele două urmând să joace împreună și în sferturile probei de dublu feminin.

update ora 19:00

Daniela Dodean și soțul său, Joao Monteiro, s-au calificat în finala de dublu mixt a Campionatului European de Tenis de Masă de la Budapesta.

Aceștia au trecut în semifinale de cuplul format din Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs. În urma acestui meci, cei din urmă au obținut medalia de bronz.

În sferturile de finală ale probei de dublu feminin, Dodean și Samara vor înfrunta perechea Noskova/Prokhorova.

Campioana europeană în exercițiu, Elizabeta Samara, își continuă lupta pentru apărarea trofeului. Aceasta se va duela în optimile de finală ale probei de simplu cu Sabine Winter. În aceeași fază a competiției s-a calificat încă o româncă. Daniela Dodean o va înfrunta pe Ying Han. Meciurile din optimi se vor disputa mâine.

Elisabeta Samara a cucerit titlul de campionă europeană în 2015, la Ekaterinburg, după ce a învins-o cu scorul de 4-3 pe olandeza Jie Li.

(Adrian Jitea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează