SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

UPDATE În pas de defilare » România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tenis de masă

Dodean, Diaconu, Szocs și Ciobanu aplaudând evoluția Elizei Samara
Dodean, Diaconu, Szocs și Ciobanu aplaudând evoluția Elizei Samara

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 16:28

Echipa feminină a României a câștigat azi "sferturile" CE, după ce ieri a încheiat faza grupelor neînvinsă. 

update 16:30

România a câștigat categoric meciul cu Portugalia, 3-0. Pentru un loc în finală, româncele se vor duela cu Rusia.

Daniela Dodean Monteiro, Eliza Samara și Bernadette Szocs au obținut în trei zile patru victorii la Campionatul European pe echipe, care se desfășoară în aceste zile în Luxemburg.

Știrea inițială:

Româncele au trecut în grupa C de gazde cu 3-1, după ce miercuri au învins Cehia cu 3-1 și Olanda cu 3-0. În confruntarea cu Luxemburg, Dodean a fost învinsă în primul meci de Xia Lian Ni cu 3-1, apoi Samara a trecut de Danielle Konsbruck cu 3-0, Szocs a învins-o pe Sarah de Nutte cu 3-2, iar punctul final al victoriei a fost adus tot de Eliza Samara, care a trecut de Xia Lian Ni cu 3-1.

Echipa tricoloră a încheiat grupa B pe prima poziția și s-a calificat în faza următoare a competiției. Acolo vor mai fi Germania, Ungaria, Olanda, Rusia, Polonia, Austria și Portugalia. Confruntările din sferturi de finală urmau să se stabilească aseară. La edițiile din 2013 și 2015 ale Campionatului European pe echipe, româncele au urcat de fiecare dată pe treapta a doua a podiumului.

"Eliza este într-o formă fantastică și sperăm să ajungem din nou la medalii"
Daniela Dodean Monteiro

Televizare
Vineri, ora 11:00, Eurosport 2, "sferturi" feminine
ora 14:00, Eurosport 1, "sferturi" feminine

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează